Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

lördag 17 juni 2006
I tisdags var jag på begravning. Jag som inte ens brukar gråta på begravningar gjorde det då. Det hade känts så overkligt innan, men helt plötsligt så insåg jag att det var verkligt. Jag kommer aldrig mer träffa honom. Han som funnits där i hela mitt liv. Även om vi inte hälsade på så ofta så har jag ju ändå känt honom alltid.

Imorgon åker vi. Vi ska till Gotland. Mamma ska på SM där. Vi fick en lista på vad man ska kolla in där. Det ska bli så kul. Bara hoppas att vovven kan sköta sig. Jag är så rädd för att hon ska göra bort sig, så att jag ska skämmas.

Nu ska jag alldeles snart äta pannkakor. Mumsigt värre.
Ja vilka grannar man har egentligen :P Säger jag inget så har jag inget sagt.. :P Här sitter jag och lyssnar på Nicklas Öhrströms låt "Guardian Angel" som är såå j*vla bra. Tänk att honom har jag träffat :P

Igår målade vi garagenedfarten här utanför. Och idag skulle vi ha målat källarnedgången men det ser ut som om det kommer regn så då är det ju inte så himla frestande. Men jag fick ett j*vla ryck och satte igång att städa. Tog bara en liten paus ute på våra fina trädgårdsmöbler. :P

Nu ska jag fortsätta städa innan rycket försvinner :P
torsdag 15 juni 2006
Igår tog jag och gubben och hela min familj en bilresa. Vi åkte och gjorde av med en massa pengar. Men jag hittade ett trädgårdsbord och två stolar för 195 kronor vilket jag tycker är ett kap. Det var lagom stort för vår balkong också.

Sen köpte vi ett kubb-spel, och var ute på gräsmattan och spelade. Rätt som det var kom det ett rejält ösregn men vi ville inte sluta spela så vi stod där i ösregnet och spelade. Det var jättekul. Jag köpte förresten en kjol också som var jättefin. Jag fick 10% på den för att det var en söm som inte var sydd på den och det var den enda som fanns i min storlek.

Idag ska jag och gubben åka till Netto och byta vår mixer som vi köpte där för den var trasig. Sen om det är lika varmt när vi kommer hem ska vi åka och bada med lillebror och hans flickvän. Sen blir det nog att vi spelar lite kubb också. =)

Ha det gött i sommarvärmen
tisdag 13 juni 2006
Oj oj oj vad skrämd jag blev i morse. Grannen ska tömma lägenheten ovanför oss för att han som bodde där innan har dött och hans släktingar verkar inte som om dom bryr sig. Så därför har han fått en container här utanför att slänga all skit i. Och det började dom med i morse och ni som har slängt tunga saker in en tom container vet hur mycket det låter. Det vaknade jag av imorse. Jag mitt nöt hade glömt att stänga balkongdörren så det ekade in i sovrummet.

Jag ska väl gå ut och hjälpa dom. För jag ska väl måla staket idag. Om hyresvärden har lämnat färg här när han ändå var här.

Imorgon är Mr MP ledig, så då sa jag till honom att vi skulle åka och bada. Fast jag vet inte om jag vill bada i havet riktigt än så det blir kanske att vi åker upp till sjön här där vi brukar vara på sommaren. Där är alltid varmt, och det är så bra för det är grusbotten och ganska långgrunt för att vara en sjö. Det enda som är synd är att det är så fruktansvärt många barnfamiljer med sina bortskämda skrikiga ungar. Jag tycker om barn och så, men jag avskyr när dom är bortskämda. De gapar och skriker om glass och allt vad det är. *isch*

Nää nu ska jag dricka kaffe (igen). Ta väl hand om er.
måndag 12 juni 2006
Idag känner jag mig lite smått som en poet. Jag ville sätta mig ner och skriva en dikt men fram kom inte ett ord. Jag hade så många fina ord i huvudet precis innan jag fattade tag i pennan. Men varför försvann dom då så plötsligt? Så jag kan inte räkna mig som en poet idag, därav min underbart fina rubrik.

*springer iväg och häller upp en kopp kaffe*
*lägger i två socker bitar och en skvätt mjölk*

Jag får då aldrig nog utav kaffe. Det är alltid lika gott. Men enda problemet är att min mage inte tål kaffe. Så jag ska kanske börja med koffeinfritt om det är det som gör att jag inte tål det. Men jag fick höra en gång utav en vän att det kan vara mjölken i kaffet som är boven i det hela.

Idag när gubben kommer hem så ska vi åka till mamma och pappa och spela UNO, det är f*n det roligaste jag vet. Igår satt vi hos dom och spelade president. Jag bara älskar att spela kort.

Imorgon kommer antagligen hyresvärden hit, för att det ska flytta in en ny i lägenheten ovanför oss. Så då kommer hyresvärden atagligen ha med sig färg till staketet som jag isåfall ska måla imorgon. Jag älskar att hålla på med sånt. Då kanske man kan få sig en solbränna också.

Fick precis ett mail från min lärare. Jag får VG på webbdesignen. JA!! Vad glad jag blev :P

Nu ska jag ta och spela lite Casino på blip.
söndag 11 juni 2006
Idag är det så varmt att man inte orkar göra något vidare. Jag är så trött hela tiden. Det är inte alls kul. Jag skulle diska och städa idag också men det blev inte så för det är så fruktansvärt varmt. Jag orkar knappt vara.

Vi hade jättekul igår. Det var roligt att gå runt festivalområdet och se alla fulla och konstiga människor. Det finns många skumma typer. ;) Jag hittade en snygg ring men hade inte några pengar på mig så tyvärr blev det ingen ring. Vi köpte ju halsband i torsdags när vi var där. Jag köpte ett med tors hammare och gubben köpte en med en skorpion på. Det var riktigt snyggt hans halsband, blev nästan lite avundsjuk på det. Ångrade mig nästan att jag inte köpte ett sånt istället. Fast jag ville ju ha ett med tors hammare på.

Idag ska vi åka ner till Netto och handla. Vi ska köpa en köksmaskin om den finns kvar, den fanns i reklamen så vi får väl se.

När jag kommer hem ska jag försöka att städa lite. Eller så tar jag en vattenflaska och går ut i solen och försöker få lite färg. :) Jag måste ta och skriva brev till min brevvän också. Undrar varför jag inte fått svar från min brevvän från Zambia. Kanske får ta och skriva ett brev till henne också.

Nää nu ska jag ta och försöka få gubben att slita sig från datorn ;)
lördag 10 juni 2006
Ikväll ska jag vara nykter, ska köra mamma och pappa till rockfestivalen. Så denna gången ska pappa slippa att vara nykter ;)

Min alldeles egna Mr MP kom precis hem så nu har vi badat. Idag har jag inte gjort någonting alls. Jag vaknade alldeles för sent. Jag skulle egentligen ha städat av lägenheten men så blev det inte. Det får jag ta och göra imorgon.

Inte långt kvar nu tills Mr MPs pappa och bror kommer ner och hälsar på. Det ska bli så himla roligt. Jag saknar dom så fruktansvärt.

Nu ska vi åka hem till mamma och pappa och äta lite mat sen bär det av till rocken. Jag ska bort till mjölktältet och kika, kanske Malin och Maria är där. Skulle vara så himla kul att träffa dom där.
fredag 9 juni 2006
Idag har det varit grymt varmt. Satt typ två sekunder i solen och det bränner som tusan på armarna. Men det är ändå så himla skönt nu när man vet att man kan gå ut med kaffekoppen och sätta sig i solen. Fruktansvärt underbart. Har ju inte så långt till skogen heller så man kan smita in där och sitta i sina egna tankar utan att någon stör. Avskyr att ha folk runt omkring mig hela tiden.




Jag har varit på arbetsförmedlingen idag, inte för att det gav mig så mycket. Dom svarade knappt på de frågor vi ställde. Men ändå så är man tvingad att gå dit. Värsta skrämselpropagandan man får i brevlådan. Om du inte kan komma så hör av dig annars får du ingen a-kassa. *isch* Jag träffade Liza på af också så vi gick ner och fikade efter att vi suttit och lyssnat på en massa bulls*it. Jag ville bara ha en cola att kyla ner mig med. Den satt inte helt fel om man säger så.




Vi var på rocken iår och jag fick nog i mig några öl för mycket. Inte nog med det så drack jag rom och cola också, och hemma hos mamma och pappa bjöd mamma på vin så jag blandade allt man inte ska blanda. *isch* Det var inte alls kul idag, jag som aldrig brukar dricka heller. Nu vet jag i alla fall att huvudet sitter där det ska, det kändes vill jag lova.




Idag har vi varit nere och ätit hos Mr MP på hans jobb.. Det var jättegott, men fy vad mycket han hade att göra där nere. Han slutar om en timme ungefär så när han kommer hem ska maten vara klar för han måste gå och lägga sig direkt. Han börjar jobba imorrn kl 6 igen. Kan inte vara kul att stiga upp imorrn. Men jag älskar honom min underbara Mr MP. Så jag får väl snart börja på att göra mat till honom. Ett råd på vägen, ta det lugnt med drickat :P
torsdag 8 juni 2006
Vaknade idag av att jag svettades som en galning. Det måste vara minst 30 grader ute idag. Satt ute på gräsmattan med hunden ett tag och det var så otroligt skönt. Nu sitter man här med en kopp kaffe i handen som vanligt. Ska sätta mig på balkongen en stund och bara ta det lugnt. Ska nog sätta på lite musik och slappna av. Jag ska lägga över lite skön musik på min mp3-spelare. Jag börjar tröttna på det som ligger på den nu. Det blir ju lätt så när man lyssnar varje dag när man åker buss.

Idag är det avslutning på skolan men jag åkte inte dit, för det första vill jag bli klar med hemsidan och för det andra så skulle de ha "dans och musik" på avslutningen och jag tyckte inte att det lät så där himla upphetsande. Det enda som lät bra var väl kanske att de skulle servera kaffe och tårta. Men eftersom jag oftast inte tycker om tårta och deras kaffe smakar rävpiss så var inte det heller någon vidare dragningskraft. Men eftersom jag vill klara kursen så tyckte jag att det inte gjorde något att jag sitter hemma och färdar hemsidan så att jag kan skicka in mina uppgifter.

Ja idag är det Sweden Rock såklart. Vi ska åka dit och titta idag. Jag vill kika vid marknadsstånden för att se om det finns något man kan tänka sig att köpa. Men nu måste jag skicka in min färdiga hemsida så ni får ta det lugnt och njuta av sommarvärmen =)
onsdag 7 juni 2006
Just nu i skrivande stund sitter jag och jobbar på med hemsidan. Till Sölvesborgs handikappidrott. Jag hoppas verkligen att jag får mitt VG i webbdesignen. Jag har VG i nästan alla andra datakurser jag läst.

Idag börjar rocken, och jag funderar på om man ska åka ner dit och titta om det finns något att se. Jag tänker ju inte gå in på festivalområdet men kanske man kan hitta nått fint på marknadsstånden som står där. Det är så kul att bara åka dit och studera folk. Det finns så mycket udda människor och det tycker jag är kul, för varför ska man vara som alla andra.

Jag har förresten börjat på en så kallad självbiografi, som handlar om mitt liv. Den börjar då jag gick i småskolan och inte alltid hade det så lätt. Får se om det blir något av den, men den ska i alla fall heta "Mitt liv rakt upp och ner".

Jag har nästan precis kommit hem, känns som ett under att jag är hemma. Fy vad vägarna här ute på landet ser ut. De lagar inte dom förens de verkligen måste. Bussen har hoppat och skakat hela vägen. Fy vilket äventyr. Saken blir ju inte bättre av att hela vägen ser ut som en enda stor bergochdalbana. Jag behöver inte åka till Liseberg, utan här räcker det med att ta bussen från skolan och hem.

Nej nu ska jag ta och fortsätta med att göra hemsida.

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)