Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

lördag 26 maj 2007
Igår gick reprisen på fråga Olle. Vilken tur att jag hann se det, Fredde Granberg var ju helt fantastiskt galen, som vanligt. Jag gillar Kitty också eftersom att hon är en så skön människa.

Nu sitter jag här vid datorn och har så fruktansvärt ont i magen. Vet inte om jag ska gå ut i köket och städa lite, vem vet kanske får man besök nån dag och då måste det ju se fint ut. Men jag vet ärligt talat inte om jag orkar städa, det gör så ont.
torsdag 24 maj 2007
Ja vi ska vara hundvakt, åt en hund jag faktiskt aldrig träffat. En kille på jobbet måste ha hundvakt så vi ska se hur det går. Men kanske får lämna lillkillen hos mamma och pappa då. Men det löser sig nog.

Idag är jag så törstig, och så har jag ont i magen. Tror att jag ska ta lite nyponsoppa. Det är så himla gott.

Snart börjar "CSI" och det ska jag se innan jag går och lägger mig. Missade "Fråga Olle" idag och har ingen aning om när reprisen går. Får ta och kolla upp det. Fredde Granberg skulle ju vara med, det måste jag bara se. Han är så fruktansvärt härlig. Minns honom från Ronny och Ragge och jag bara avgudade dom då.

Godnatt på er. Måste ta och sova så jag kommer upp imorrn, har ju lite att uträtta!
måndag 21 maj 2007
Nu har jag bestämt mig. Jag ska bli starkare. Jag ska börja säga ifrån. Jag är så trött på folk som bestämmer så nu ska det bli ändringar.
Nu har jag bestämt mig, jag ska gå ner i vikt. Jag bara måste göra det. Men hur ska man egentligen göra det? GI-metoden? Hur skulle det fungera egentligen? Med en sambo som älskar att laga mat? Nej, jag får antingen ta och be honom använda nyttiga produkter (hur nu det ska gå till) eller också får jag prova på sådan här måltidsersättning. Det är väl inte så himla gott men vaddå? Lite måste man ju plågas. Vad var det mamma alltid sa, när hon borstade mitt hår, "Vill man vara fin får man lida pin". Egentligen hinner jag inte skriva nu, men passar på ändå. Kan ju inte slita mig från min blogg. Jag bara hoppas att det är någon som läser min fina blogg.
Jag får ta och skriva mer när jag kommer hem ikväll.
söndag 20 maj 2007
Nu sitter man här på jobbet, som jag sa så är det inte lika kul att sitta här och skriva. Men eftersom det är söndag så är det inte lika mycket folk här heller. Egentligen skulle man ju inte vilja jobba idag, det är så fruktansvärt fint väder ute just nu, solen skiner. Vem vill sitta inomhus då? Inte jag i alla fall.
Ikväll ska jag försöka att ta och plocka lite hemma. Det är bland det värsta jag vet, att städa. Men det är ju sådant som ska göras. Tror faktiskt att jag ska tappa upp ett stort bubbelbad ikväll också, det hade varit så himla skönt. Jag tror att det behövs för magen också, för snart är nog helvetet här.

Jag är hungrig just nu men fick inte med mig någon lunch idag, ska äta en apelsin och hoppas att jag kan hålla mig tills jag kommer hem. Jag är sugen på makaroner idag. Makaroner, köttbullar och ketchup *mums*
Det kan vara himla jobbigt att ibland bli sugen på något speciellt, helst när man då inte har det hemma. Som i morse, då blev jag hur sugen som helst på nyponsoppa. Har det inte hemma och hinner inte handla idag. Så jag får väl se vad som händer, antingen blir jag så sugen att gubben där hemma blir tokig eller också så försvinner suget efter ett tag.

Nu måste jag faktiskt ta och jobba lite igen! Annars får jag skäll av chefen ;o)
Nu sitter jag här och spelar yatzy. Det är inte alls kul men jag kan inte sova. Ska ju upp ganska tidigt imorrn men kan man inte sova så kan man inte, svårare än så blir det inte.

Idag har jag diskat lite. Vi hade ju ganska så rejält med disk just nu. Vi behöver städa hela lägenheten. Det var vad jag hade tänkt göra idag, men jag hade verkligen ingen lust. Jag "råkade" sätta mig vid datorn och spela lite alfapet och sedan var det kört. Hade jag inte gjort det så hade jag aldrig tappat lusten att städa. Imorgon hinner jag inte göra så mycket eftersom att vi ska jobba då.
Jag har ju några hemsidor som jag ska göra klart också, men jag får ta det i min takt så att jag inte känner att det blir för mycket på en gång.

Nog om mig, nu över till dagens (eller ska jag säga, nattens) nyheter.

Munvattnetkan göra dig ”rattfull”
"Det vanliga munvattnet Listerine kan ge utslag på polisens alkoholmätningsinstrument. Det har trafikpolisen Staffan Jönsson bevis för. Två gånger stämplades han som onykter, trots att han bara sköljt munnen ren."
Hämtat från Aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1072759,00.html)
Det är väl egentligen något som tillverkaren får se till att ändra på. Det måste ju finnas något ämne där som inte finns i andra munvatten? Eller kanske är det just det ämnet som gör Listerine bättre än de andra sorterna? Visserligen kan man be om att få göra ett blodprov om man vet att man inte druckit, men då blir det en massa extra jobb för poliserna, men också en extra utgift för oss som betalar skatt. Bara bekymmer tycker jag det verkar som, så se till att ni sköljer munnen en stund innan ni ska köra bil.

Tille, nu har du fått en lillebror
"Tille har blivit storebror. I förrgår föddes lille Troy – 3280 efterlängtade gram tung. – Han är jättefin och allt verkar toppen, säger pappa Nicklas Svensson."
Hämtat från Aftonbladet
(http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1072590,00.html)
Vad skönt för dessa föräldrar som fått gå igenom så mycket tråkigt. Men samtidigt måste det vara oerhört skrämmande. Kanske inte så skrämmande nu när han väl är framme men hela graviditeten måste ju ha varit skrämmande på något sätt.

Forskare vill lära datorer att glömma
"En Harvard-professor säger sig ha en lösning på de problem man framöver kommer att få med alla enorma mängder lagrad data. Han tycker att man helt enkelt ska lära datorer att glömma oviktig information. Dessutom menar han att allt lagrat material gör oss mer försiktiga, eftersom allt vi uttalat oss om eller visat på bild kan användas mot oss själva i framtiden. Det riskerar att göra oss alla till politiker."
Hämtat från PC-feber
(http://pc.feber.se/feber/art/19254/forskare_vill_lra_datorer_att_/)
Hur skulle det se ut för oss som sparar en massa viktig information på datorerna om det helt plötsligt skulle vara borta för att man inte använt det på några dagar eller kanske veckor. Jag skulle bli alldeles tokig om min dator skulle börja radera saker av sig själv. Nää tänk om är du snäll.

Nu ska jag kolla på CSI och se om jag blir tröttare utav det! *vinkar*
lördag 19 maj 2007
Äntligen har du hittat hit till mig, och nu äntligen har jag hittat en blogg som jag gillar. Skit i alla dom andra nu och lägg ner energin på att läsa här.

Ska försöka att ta mig i kragen och skriva lite mer. Men det är inte så lätt när man jobbar hela tiden. Sen finns det ju saker man måste göra hemma också, vare sig man vill eller inte. Visserligen sitter jag hela dagarna vid en dator men det är ju inte så lätt att smyga upp ett explorer fönster utan att alla ser. Inte för att det är förbjudet att göra det men jag anser ju ändå att när jag sitter och skriver så kan jag inte ha en massa folk som står och flåsar mig i nacken. Då svalnar skrivglöden ganska snabbt.

Måste bara skriva om den hemska tävlingen som var för en vecka sedan. Vi bänkade oss hela familjen framför teven md chips och jordnötsringar. Vi hade planerat en riktig myskväll. Men vad hände egentligen? Jag visste att det skulle komma två bra bidrag som jag hört innan och som jag var helt såld på. Det var naturligtvis The Ark, visserligen gillade jag inte låten när den vann, men man har ju blivit hjärntvättad genom radion så att man ska lära sig att gilla den. Sen visste jag även att Greklands bidrag var helt underbart. Jag satt och väntade på att få höra dessa bidrag men vad var det som hände där? Jag trodde att det skulle vara fler rock-låtar eftersom att Lordi vann förra året. Men det var ju bara en massa trams. En clown som stod och hoppade och räknade på tyska? Det var då inte musik i mina öron. Men jag tänkte, detta kan väl ändå ingen rösta på. Nej man kunde ju hoppas i alla fall. Att Sverige hamnade som de gjorde tänkte jag inte så mycket på, för det är en udda låt, och en udda sångare. Men Grekland då? Det var ju musik. Jag blir nog inte klok på detta och kommer nog bojkotta det nästa år.

Behövde bara skriva.

Nu ska jag fortsätta att bygga på min blogg, hoppas ni gillar det ni ser. =)

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)