Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

onsdag 29 augusti 2007
Skorpan tålde inte maten hon fick idag, hennes mage ville inte behålla det. Får se hur hon mår imorgon. Hon brukar aldrig ha problem med magen. Men det kan vara så att hon kanske inte fick någon mat hemma hos mamma och pappa. Men ska ge henne imorgon när vi vaknar för att se om hon mår bättre då. Rocky har ju också haft lite problem med magen, hoppas verkligen inte att det är något allvarligt.

Idag har det varit lite roligare på jobbet, förutom när Mr Snok kom och sa att han skulle säga upp sig, det var ju hur tråkigt som helst. Han tillhör ju vårt gäng. Nu fattas både han och "Lisa Nilsson". Nu är det bara jag, gubben, lillebror och "Petra" kvar.

Letar lite efter ny blogg, är inte helt nöjd med uppbyggnaden utav denna bloggen. Men men får väl se vad som händer. Jag skriver ju i alla fall här om det är så att jag hittar till ett nytt ställe.
tisdag 28 augusti 2007
Fy fan vad äckligt. Jag köpte en chokladboll idag på jobbet efter lunchen. Tog ett litet bett och höll på att spy, kollade på min boll och då var det mögel på den. Hon som fyller på maskinen har ju varit här idag och fyllt på, så det måste ha varit något fel på just den bollen. Men jag fick nya pengar av chefen för att hämta en ny, men den nya ligger bara i min väska nu, vet inte om jag vågar äta den ;)

Sen satt jag och tänkte på en annan sak, jag vet ju inte hur mycket de kommer dra från banken på min bilförsäkring, den är ju höjd nu. Men men jag har räknat ut en ungefärlig summa. Sen ska jag betala in till lillebror också, han har ju betalat ett par gånger åt oss.

Nu ska vi snart sitta på ett nytt projekt, men först ska jag ut och ha en smoke med gubben och "Petra"!!
måndag 27 augusti 2007
Ni får ursäkta att jag inte skrivit varje dag men det har varit mycket att tänka på. Nu är det i alla fall löst på jobbet fram till oktober. Sen får man väl se om man är kvar efter det. De vill i alla fall inte bli av med mej, inte gubben eller lillebror heller.

Har redan slutat för idag, jobbade bara halv dag eftersom vi ska börja dagtid från och med imorgon. Nu ska jag flörta lite med gubben så att jag får låna hans dator.
söndag 26 augusti 2007
Idag har vi hjälpt mamma och pappa på DM i Pukavik. Gubben kokte korv som jag och H sedan sålde. Vi fick in en del pengar, vilket kan behövas till föreningen. Det var lite synd på vädret. Ska väl inte klaga egentligen, men precis när alla skulle ha lunch så kom det lite regn, när de sedan skulle börja spela igen så slutade det att regna. Lite synd ju.

Nu har vi varit på fest nere på Alholmen, jättekul. Vi träffade K och F, och det var ju inte igår, så det var najjs. Innan träffade man ju dem ganska ofta. Träffade även J och A, och deras 2,5 månaders son, han var riktigt söt (men ändå lik sin pappa) ;o)

Sen har jag har sjungit karaoke tillsammans med Paul Lötberg, han från idol! Vilken grej alltså. Och inte en droppe drack jag ;o) Vi sjöng Yesterday! Först sjöng jag i en för hög ton men inte lätt nu när man inte sjungit på länge. Jag ville att gubben och lillebror skulle sjunga med men de vågade inte.
När vi flyttade inomhus på grund av alla mygg så skulle tydligen alla tjejerna upp och sjunga, vi sjöng "Främling" och det lät faktiskt jättebra :) Killarna kom upp efter det och då sjöng de "Leende guldbruna ögon" vilket inte lät lika bra! Men sen fick alla barnen gå upp och sjunga "Här kommer Pippi Långstrump"

Men när gubben och lillebror hade druckit några öl och en varsin whiskey så gick det bra att sjunga, vi sjöng "Can't help falling in love with you" och jag tyckte att det lät kanon. Jag hittade rätt toner direkt och jag vet sen innan att min och lillebrors röst passar ihop, speciellt till den låten, den har vi sjungit innan!

Nu ska jag i alla fal sova lite, ska ta med mig Skorpan och krypa ner under täcket!
Godnatt Sverige!
fredag 24 augusti 2007
Ja nu är vi äntligen hemma. Vi har varit hemma hos mamma och pappa och hämtat Skorpan, Rocky stannade kvar hos Christian.
Jag funderar på att gå ut och göra kaffe, även om klockan egentligen är sovdags. Det är ju så himla gott med kaffe.

Idag slutade min "Lisa Nilsson", fy f*n vad jag kommer att sakna henne. :'( Hon skrev det finaste avskedsbrevet jag läst, och vi skrev ju allihop ett litet kort stycke till henne. När jag skrev så skrev jag verkligen från hjärtat, och jag var på väg att börja gråta när jag läste det högt för henne. Vi har ju jobbat tillsammans i sju månader nu. Jag hoppas verkligen att hon kommer och hälsar på någon gång. Inte lätt när hon nu kommer att plugga i Halmstad. Det märktes på bossen R att han också kommer sakna henne. Men han gillar ju alla oss i vår grupp.

Mötet var helt okej, vi kommer att få våra tider, men det beror ju på att vi ska starta upp på nytt igen. Då kan de inte bryta vår gamla grupp eftersom vi är dom mest sammansvetsade av alla på jobbet. De kommer aldrig lyckas dela på oss. ;o)
torsdag 23 augusti 2007
Idag har ledningen möte. Så senare idag får vi se vad som händer med oss. Jag fick inget lönekuvert igår utan det skulle komma idag. Jag hoppas verkligen att hon har fått med min bonus på 2000 kronor. Om två timmar så vet vi om vi behöver komma nästa vecka eller inte. Vill dom inte ha oss här så tänker jag inte komma heller.

Idag regnar det. Det är så trist. Man blir ju inte på bättre humör när man tittar ut och det bara öser ner.
Imorgon ska vi åka till Kristianstad och hämta vinster till DM:et som är på lördag. Sen ska vi nog åka och handla lite korv och så, för vi ska sälja kok-korv på lördag. Hade för mig att Conny också skulle komma på lördag men det vet jag inte. Det hade varit kul om han kom, det är så länge sen vi träffade honom.

Nää nu ska jag väl ta och sköta jobbet.
onsdag 22 augusti 2007
Nu är jag så himla trött på allt j*vla snack på det här stället. Nu visar det sig att många utav oss timanställda inte får några tider eftersom det tydligen går dåligt för företaget. Senast igår så fick vi veta att det kommer nytt projekt som vi skulle få sitta på nästa vecka, men nu vet dom inte längre. Dom vill inte bli av med oss säger dom, men snart får de faktiskt ta och leta efter ny personal. Man j*vlas inte med mig hur mycket som helst. Till och med jag har en gräns, och den är snart nådd........

Tack och hej
Leverpastej
Jag vill leta upp ett annat jobb, men inte vilket som helst. Jag sitter ju inte i klistret just nu. Det var värre när jag tog detta jobbet, då var jag tvungen att ta något bara för att inte bli utan pengar. Men nu kan jag leta i lugn och ro. Jag vill ju som sagt jobba som personlig assistent men vill inte hamna där man inte trivs, utan det här med 6 månaders provanställning är ju alltid kanon, för då kan man ju se hur personkemin stämmer. Skulle man inte trivas då så har man ju jobbat ihop till en period på a-kassa också. Inte för att man strävar efter a-kassa, men det är ju in alla fall en säkerhet.

Idag lär mitt löekuvert komma gissar jag på. Tror att det är det som tanten som springer runt här sysslar med. Det är ju bara att hoppas. Jag ska ju få rekryteringsbonus på 2000 kronor. Sitter ju inte fel nu när man tagit två veckors obetald semester. Jag hoppas att vi får dagtider nästa vecka, det verkade så igår i alla fall. Men på det här stället så vet man aldrig vad som händer.

Idag sitter hundarna i bilen tills pappa kommer, han kommer om ca 5 minuter nu, men jag är orolig att de ska smita ut. Vi står ju precis intill ett åkeri, inte så roligt om de får för sig att smita. Skorpan är ju väldigt rädd för att vara ensam. Det kan bli ett problem sen om vi ska flytta och så. Men då får man bygga upp en ordentlig hundgård.
Ja nu ska jag väl egentligen gå och sova, men hittade en sida jag var tvungen att läsa lite på. http://www.emmixen.se/

Jag har nu druckit lite kaffe, tror jag ska ta mej en kopp till innan jag kryper till kojs.
Sitter och kollar på Law and order. Ganska intressant. Missade ju CSI idag :(

Imorgon ska vi jobba på som vanligt även om glada nyheter väntar! =) Nu kommer vi får våra dagtider, helt WUNDERBAR!

Håller på att installera Desperat Housewives spelet. Spelade det innan jag hade installerat om datorn, då funkade det inte så bra som det skulle. Bara att hoppas att det fungerar bättre nu.
tisdag 21 augusti 2007
Nu har jag suttit och tittat på Desperate Housewives i några dagar! Det är helt sjukt underbart.

Jag fastnade för "Ian Hainsworth" (Dougray Scott), anledningen till att jag fastnade för honom är den underbara brittiska accenten. Sen är han ju snygg också ;o)

Sen har vi ju självklart den snygga "Mike Delfino" (James Denton). Han gillar jag nog mest för att han är en helylle-kille.


Men min favorit utavtjejerna är "Lynette Scavo" (Felicity Huffman), för att hon nog mest påminner om mig själv.
måndag 20 augusti 2007
Ja hon hittar alla möjliga roliga saker på nätet. Varför hittar jag aldrig sådant. Så nu måste jag visa samma sak som hon hittat!

Före
Här har ni efterbilderna, som baby, manga, gammal, maskulin
------
Glada nyheter på jobbet förresten, det kanske till och med kan bli roligt att jobba kvar här. Men det återstår att se.
Jag ska i alla fall söka andra jobb ändå. För jag pallar inte med att sitta framför en dator hela tiden. Det kände jag av idag, har haft sådan fruktansvärd huvudvärk idag. Tror faktiskt att jag har feber också.
Just nu hatar jag mitt jobb så ofantligt mycket. Men men jag behöver väl inte sitta här tills det att jag går i pension i alla fall. Det känns ju skönt. Jag är så trött på alla sura människor som finns här på denna arbetsplats. Jag är i vanliga fall en väldigt glad och pigg människa, men dessa människor kan trycka ner alla. Såna hatar jag.

Skrev inte igår heller. Vi var hemma hos mamma och pappa och åt pyttipanna med stekta ägg. Jag skulle egentligen ha städat och tvättat i helgen men jag hoppas ju nu att vi får dagtider snart så att man hinner göra lite sådant på kvällen. Egentligen skulle jag nog vart hemma idag också för jag har sååå ont i magen fortfarande.

Men jag är glad att jag har en underbar gubbe vid min sida. Du är bäst min prins! Det vet du! Han är så duktig hemma också när han bara vill ;o)

Jag ska snart gå och prata med en här på jobbet för att se vad som händer, om vi får några dagtider eller inte. Sist jag pratade med henne så sa jag att jag annars skulle säga upp mig. För jag kan ju inte alltid begära att mamma och pappa ska vara hundvakter varje kväll. Dom kanske har andra planer ibland, eller bara vill vara själva. Jag är så tacksam att mamma vill ta hand om Skorpan!
lördag 18 augusti 2007
Idag har jag sovit ovanligt länge. Har nästan ångest för att jag låg så länge. Men jag var ju uppe en snabbis men hade så ont i magen att det bara var och ta en ipren och gå till sängs igen. Och sen bara hände det sig att jag låg kvar.
Låg dessutom och lyssnade på skitsnack av grannarna eftersom fönstret var öppet. Jag hatar våra grannar, jag hatar vår lägenhet. Jag vill bo någon annanstans. Denna lägenheten luktar illa, mamma tror sig känna mögellukt när man kommer hem till henne. Men men, det är i alla fall billig hyra.
fredag 17 augusti 2007
Förra sommaren var vi på "semester" på gotland. Det var fantastiskt roligt, jag gör det gärna igen. Men den gången vill jag bara åka med familjen. Tänkte lägga ut lite fina bilder från vår "semester". Anledningen till att jag inte vill kalla det en riktig semester är för att vi egentligen var med mamma när hon tävlade.

Gubben köpte en häftig gotländsk t-shirt som det stod "Jobbe? Naj, semesta" på.



Jag i bilen

Ett får, jag var bara tvungen att ta en
bild på det när vi hade varit i Lummelundagrottan


Och vad är gotland utan sina raukar? Så vi åkte ut till ett underbart ställe för att äta fisk och kolla på raukar. Jag tror att rauken vi skulle kolla på hette "Jungfruklinten"



På väg mot en rauken såg vi det här. Det är typ "mini
raukar" som man får bygga upp själv om man vill

Självklart var jag och gubben tvungna att bygga
upp en egen, visserligen blev den inte så stor

Så här gör havet med naturen. Ganska häftigt´
att det blir som lager efter lager.

Så här fint är det nedanför rauken. Kändes inte
som om man var i Sverige precis med det blåa vattnet.

Sedan kollade vi på raukar, det måste man
ju göra på gotland. Verkligen en häftig upplevelse.


Tyvärr fick jag inte med mig min kamera in i lummelundagrottan, men de bilderna tog pappa istället. Så de får jag ta och lägga ut en annan dag.

Foto: Anette Hansen
Ja det är precis vad jag är. Jag har sån fruktanvärd mensvärk, inget kul alls. Ser att jag inte skrev något igår. Men det var för att jag var nerbäddad i soffan nästan hela dagen. Jag låg och kollade på desperate housewives.

Nu är min dator lika seg som innan jag gjorde en ominstallation. Så jag vte inte vad jag ska göra av skiten. Jag måste köpa en ny dator snart.

Nu ska jag i alla fall starta om datorn så får vi se hur det blir.
onsdag 15 augusti 2007
Jag orkar knappt inte berätta om min dag idag. Det hela börjasde i alla fall med att när jag startade upp min dator så såg jag att det var något fel, det hade ändrats en massa saker under natten. Mina dokument-mappen hade flyttat på sig. När jag då kollade vad som egentligen var fel så stod det att jag var tvungen att stänga av datorn för att det var något fel på fläkten. Lämna på reparation stod det, så nu får jag åka hem till pappa igen, det är bra med dator-nissar i familjen. Annars slänger jag snart datorn om det inte vill funka.

Sen när jag skulle ta på mig sandalerna för att vi skulle åka så hittade jag bara en sandal, så jag fick ta mina gråa skor som jag får skoskav av. Och tror ni inte att jag lyckades trampa i något blött, tror att katten hade kissat på golvet, så då fick man ju torka där också. Precis innan jag gick ut så såg jag den andra sandalen men då orkade jag inte byta.

Bara tanken på att man var tvungen att åka hit gjorde mig gråtfärdig. Jag är verkligen urtrött på detta jobbet. När man då kommer hit, så finns det ingen plats där man kan sitta. Så då tänkte jag att jag går hem. Men det har man ju inte råd med heller. Som tur är träffade jag ju min jobbarkompis (som nästan slutat) på vägen in idag så jag fick prata lite.

Nu står chefen här och tar bilder, jag hoppas verkligen inte att jag är med på någon utav dom. Eller ett fett skadestånd, om han lägger ut dem på nätet utan min tillsägelse, hade ju inte suttit fel. Gäller det även om de lägger ut det under ett intranät?

Sen har jag dessutom ont i magen idag.

Förstår ni att det inte krävs så mycket idag för att jag ska brista. Hoppas verkligen jag hinner hem först bara. Det blev ett par cigg idag. Jag måste sluta på detta jobbet om jag ska lyckas.
tisdag 14 augusti 2007
Kikar in en snabbis. Men inga nya kommentarer har jag. Tror inte det är så många som läser min blogg. Undrar hur man ska dra till sig folk.

Sitter precis med min sista cigg, ska nämligen sluta röka. Håll tummarna för mig nu.
Nu ser ni bilder på mina underbara djur här till höger. Tack Surre för den fina kommentaren. Visst är de söta mina änglar.

Nu sitter man här på jobbet igen, fy f*n vilket tråkigt liv man har egentligen. Man gör inget vettigt utav sin dag, man jobbar för att få ihop pengar för att man ska kunna leva, men hur mycket hinner man leva när man bara jobbar hela tiden.

Jag håller på att kolla på Desperate housewives hemma. Har ju inte hunnit kolla på det nu när man jobbar. Det börjar ju klockan 21:00 precis när vi slutar. Jag bara älskar den serien.

Ska försöka skriva ett inlägg ikväll när jag kommer hem, om jag hinner vill säga. Jag ska hjälpa lillebror med design på bloggen. :) Han som faktiskt är utbildad till det, ger mig i uppdrag att fixa det, det känns ju himla skönt!

Igår blev det hamburgare, det var så jäkla gott. Blev lite över så fick med oss till jobbet också!
måndag 13 augusti 2007
Jag är fortfarande hemskt trött. Ändå har jag bäljat i mig ca hundra koppar kaffe *ironi*.
Men det som gör mig ännu tröttare är att när vi kommer hem till lägenheten så är det städdags. Det ser ut som ett bombnedslag hemma. Så är det när man har oordning på sina saker när det är något man behöver leta upp. Det är hemskt tråkigt att det blir så men det är så det blir med lite förvaringsplats. Man trycker in alla sakerna i en enda garderob.
Men jag som verkligen "älskar" att städa blir ju så glad när det ser ut som det gör just nu.

Zlatan får absolut inte sova i min säng inatt. Han är fan galen. Hela natten har han kloat mig på ben och armar och sprungit runt och kurrat i örat på mig. Har inte fått en lugn stund. Vet inte hur många gånger jag kastade ner honom.

Nu slutar vi snart, då ska vi hem till mamma och pappa och grilla hamburgare. Det ska bli gott.
Idag är jag så trött, jag vet inte varför egentligen. Vi satt och tittade lite på TV igår när vi kom hem från mamma och pappa. Sen gick vi och la oss. När klockan ringde idag så var det knappt att jag orkade stiga upp. Men jag visste att jag var tvungen att gå upp om jag skulle hinna duscha, annars brukar jag göra det innan jag går och lägger mig. Det är så skönt att vara nyduschad och ta på sig pyjamas och kliva ner i sängen. Då somnar jag som en stock.

Idag ska jag äta lasagne, jag är så sugen på lasagne så därför vill jag ha min lunch nu och inte om 1½ timme. :)

Idag har jag skrivit ihop ett brev (mail) till en väninna som bor i USA. Jag satte mig och skrev nu på jobbet när det ändå inte kom några samtal. Då kan man ju passa på. Jag är så nyfiken på hur det går för henne därborta. Det är ju inte så lätt att hålla kontakten när hon bor så långt ifrån. För det är väl dyrt att ringa till USA? Eller har jag missuppfattat det?
Inte bara det att det kostar pengar, men det är väl en jäkla tidsskillnad mellan oss? Jag vet inte hur mycket, vart kollar man upp sådant?

Jag är sååå nöjd med min nya design på bloggen. Undrar om min mamma sett det än. Hon läser min blogg varje dag.

Nää nu ska jag snart byta plats, jag sitter på någon annans plats just nu, men hon har inte kommit än. Vi ska ändå snart byta projekt om ca en halvtimme.
söndag 12 augusti 2007
Så nu är designen klar. Jag är helnöjd. Men eftersom jag är som jag är så kommer det säkert att ändras fler gånger.

Jag får tacka gubben för hjälpen med den fina bilden!!

Lämna gärna en kommentar om hur ni tycker det ser ut.
Ja nu är ändringarnas tid här. Jag håller på att ändra om designen i min blogg. Så om det ser konstigt ut när ni kommer hit så vet ni varför.
Anledningen till att jag ändrar en massa är mest för att jag tröttnat på den rosa färgen. Jag gillar rosa, men jag vill inte bli förknippad med någon j*vla barbiedocka, som hela tiden försöker vara alla till lags och som försöker se ut som alla andra.
Sån är inte jag. Det vet ni som träffat mig.


Ser ni att det är jag? Visst är jag söt? En närbild kanske?


Jag tänkte jag skulle lägga upp lite bilder idag. Håll till godo.




Sally är alltid lite nyfiken. Här är hon inte så gammal.







Skorpan är min lilla ängel. Alltid lika söt.









Rocky är ju en liten hund med mycket attityd. Men lika söt ändå.







Foto: Anette Hansen
lördag 11 augusti 2007
Idag har vi varit i Gillesnäs hemma hos min moster och hennes man. Pappa och gubben hjälpte dem att sätta upp en ny TV-antenn. Synd bara att det regnade och åskade nästan hela dagen. Hade det inte åskat så hade jag bett om att få låna ett fiskespö och gått ner till sjön och fiskat upp några aborrar. Det hade suttit fint att steka dom.

Vi sitter fortfarande hemma hos mamma och pappa, jag har installerat om datorn och det verkar ju gå bra. Det som är jobbigt nu är alla dessa småprogram och drivrutiner man ska installera. MSN, Flash, outlook, office m.m. Det finns mycket jag vill ha på datorn. Ska installera Frontpage också så jag kan fortsätta att göra hemsidor.

Denna helgen hade jag egentligen tänkt att tvätta men det blev inte så, jag hade tänkt att städa i lägenheten också men det kanske jag hinner med imorgon. Tvätten hade jag tänkt att jag ska ta med mig till mamma och pappa eftersom de har torktumlare. Det blir lättare att tvätta då. Har ju ganska mycket tvätt just nu.
Ja man kanske skulle sova nu, men vi sitter hemma hos mamma och pappa och "LANar" lite. Jag håller på att flytta över mina "bra-att-ha" saker till gubbens dator för att jag ska installera om datorn sen. Jag kommer bli knäpp på den annars. Om den inte fungerar riktigt efter ominstallationen så åker den ut genom rutan, kastar den gärna på 745:an om det ska vara så. Då blir vi av med två saker som jag är trött på just nu.

Fingrarna vill inte med och tagenterna tycks flytta på sig nu så jag tror att jag ska leta upp närmsta säng!

Godnatt!
torsdag 9 augusti 2007
Ja just den kollegan, som skrev kommentar till bilderna på Shakira, kommer jag sakna när hon slutar. Man får hoppas att honn kommer tillbaka då och då för att hälsa på mig. Fast jag får väl ta mig i kragen att åka och hälsa på lite folk och då kan jag hälsa på henne med. Finns ju en del folk som man jobbat ihop med som man vill åka och hälsa på. Tyvärr jobbar jag alldeles för mycket. Jobbar mellan 13:00 till 21:00 och när man då kommer hem (22:00) så sätter man sig en liten stund vid TV:n och så kanske man äter något, sen är man helt slut och måste pallra sig in i sängen och då är klockan 12 halv 1. När man då vaknar vid 9-10 tiden så hinner man inte hitta på något eftersom man måste köra klockan 11:30 för att lämna hundarna hemma hos mamma. Vilket liv man har egentligen. Vi önskade att vi skulle få lite dagtider också, det skulle inte vara några problem med det. Men nu när vi då ville ha dagtider så blev det andra bullar, då säger de att det inte finns några dagtider till oss timanställda. Att man orkar med det här.
onsdag 8 augusti 2007
Nu sitter jag här på jobbet och dricker Loka med smultronsmak, jag sitter och svarar på a-kassefrågor. Det är faktiskt ett jätteroligt jobb, men jag är så trött på jobbet överhuvudtaget. Idag ska vi testa på samma projekt som igår men jag tror att det kommer att lägga ner helt och hållet. Egentligen hade jag velat säga upp mig men jag har inte råd att gå på a-kassa. Så jag får ta och leta efter ett annat jobb under tiden. Men om jag får nya arbetsuppgifter här så stannar jag gärna, men det ser inte vidare ljust ut nu. Nu blev gubben inkallad på kontoret får se vad de vill honom. Jag gissar på att han får ny utbildning.

Jag jobbar gärna som personlig assistent igen, hade gärna jobbat tillsammans med Surre igen, vi hade så otroligt roligt tillsammans.
Skulle kollat på ams igår men tyvärr så glömde jag det. Tror inte att det blir så populärt om jag plockar upp den sidan här. Men det behöver ju inte betyda att det är jag som söker nytt jobb.

Jag vill ha en ny lägenhet, eller egentligen vill jag ha nya grannar. Men det känns inte som om man blir av med dem så lätt. Även om jag sagt till hyresvärden två gånger att ena grannen spelar musik mitt i natten på hög volym så verkar det inte hända något. Jag vill dessutom ha en torktumlare i tvättstugan. Där finns ingen och jag var tvungen att åka hem till mamma och pappa för att torktumla mitt duntäcke, man är ju tvungen att torktumla ett duntäcke. Ska prata med hyresvärden igen om det. Han verkar ju vara någon man i alla fall kan prata med.
och här kommer två bilder på sötnosen Shakira



















Foto: Anette Hansen
tisdag 7 augusti 2007
Nu är det 2 timmar och 10 minuter tills vi slutar, men jag är döhungrig. Vi har rast om 10 minuter och jag längtar så.

Jag ska ta och göra lite mat till mig och gubben när jag kommer hem. Får se hur det har gått med katterna också, men jag tror att de löser det själva, inget man ska lägga sig i. Men jag tror att det blir lite filmtittande ikväll med en chipspåse och lite dip, ibland måste man få unna sig lite sådant. Jag ska plocka upp Shakira också, hon somnar på direkten när hon kommer upp i famnen. Jag har faktiskt lagt min tröja som jag hade på mig igår i soffan så hon ska kunna sniffa på den. Det funkade att göra så med Sally när hon kom hem till oss. Jag saknar alla mina djur nu. De är så speciella allihop på sina egna små vis. Det är så underbart att kolla på dem när de far runt i lägenheten.

Nu kikar chefen surt på mig så jag får väl ta mig i kragen och jobba lite.
Jag hatar att inte veta något. Snart ska jag byta arbetsuppgifter här på mitt jobb men har ingen aning om vad jag ska göra och det driver mig till vansinne. Men det löser sig alltid. Det är alltid något skitprojekt man får dras med. Igår fick vi hem Shakira. Jag undrar hur det går för dom hemma. Zlatan och Shakira verkade inte alls gilla varandra. Sally gick mest bara runt och kurrade, hon håller ju på att bli könsmogen. Det är ett himla liv på henne, man vet i alla fall var hon håller hus.

Shakira är så dundrans söt, Jag får lust att ta upp henne i knät så fort jag ser henne, men jag vet att jag ska försöka låta bli det så att de lär sig att alla tre faktiskt ska vara på samma plats. Hon är i alla fall en kaxig liten tjej, det trodde jag inte om henne, så betedde hon sig inte hemma hos mamma och pappa. Jag sitter på jobbet nu och kan inte lägga upp någon bild men ska göra det så fort jag kommer hem. Ni måste få se min söta prinsessa.

Nää nu ska jag snart byta plats så jag får avsluta här nu!
måndag 6 augusti 2007
Jag bara älskar denna låt ju. =)

Ja det är en jävla skit bil vi har. Den startade ju inte nu när vi skull till jobbet, det är tredje gången jag får ringa till jobbet och säga att jag inte kan komma. Först var det i vintras då vi körde fast i snön, sen var det en annan gång när bilen inte ville starta och så nu.
Jag ger mig fan på att det är någon som medvetet har strulat med bilen. Det skulle inte förvåna mig, i helgen hade ju något klippt hänglåset till tvättstugan för att de skulle in och tvätta istället för att gå och säga till oss, vi var ju hemma.

Ja ja nog om allt dravel. När grabbarna åkte hem igår så var vi hemma hos mamma och pappa och grillade korv, sen spelade vi badminton, jag hade glömt hur grymt kul det är. När myggen började svärma runt var det dags att gå in. Vi kollade på någon mysko film och åt glass med kolasås. En helt okej söndag.
lördag 4 augusti 2007
Nu har vi varit på bio alla fyra. Vi kollade på Simpsons, The Movie! Fy fan vad bra den var. Jag var ju tvungen att visa dem filmpalatset. Det är ju en av Sveriges bästa biografer så an måste ju få skryta lite. Det är ju inte så ofta man går på bio utan man hyr filmerna när de kommit ut på dvd. Det är ju ganska så dyrt att gå på bio, 80 kr/biljett.

Nu ska jag göra lite mat till grabbarna och så kanske vi ska kolla på någon film som vi har hemma. Men jag ska först och främst gå ner till tvättstugan och hämta upp den rena tvätten så att jag får in det i garderoben.

Jag ska ta och lägga upp två filmer här som alla bör se :) De är väldigt roliga!

Rösterna från The Simpsons


Jay Leno sniffar gas
torsdag 2 augusti 2007
Jag tycker inte att det är så passande att hantverkare håller på att såga, hamra och bara allmänt låta så här sent i ett hyreshus. Visserligen hade jag inte tänkt mig att gå och lägga mig riktigt än men våra hundar blir galna så fort de springer i trapphuset. Inte så kul för våra hundar kanske väcker de andra i hyreshuset.

Idag har varit en ledsam dag, nej, ta det lugnt, inget som hänt men Mjällby förlorade mot IFK Göteborg och det var ju tråkigt. Men Anna var glad i alla fall ;) Hennes smil när de klev innanför dörren här var ju hemskt. Jag som hade hoppats på att det var jag som fick smila sådär.
Jag kollade inte så noga på matchen men det jag såg fick mig att hoppa och studsa i soffan. Men fy fan vad alla filmade när de föll till marken.

Nej nu kanske man ska ta och ringa hyresvärden och höra om han vet att hans hantverkare håller på.
Nu sitter man här med ett lite segt internet och en seg dator, men lika glad för det är jag ändå.

Foto: Anette Hansen
onsdag 1 augusti 2007
Vi har en ganska liten lägenhet men ändå sitter vi 5 personer här nu med varsin dator och fyra hopplöst nyfikna djur. Det är ganska kul med så mycket folk här. I vanliga fall är det bara jag och gubben hemma. Men nu händer det litemer.

Så här kan det se ut om Zlatan eller Sally är nyfikna


Jag har fortfarande ont i tanden men just nu har det blivit lite bättre. Har hört talas om en försäkring som man kan ha hos folktandvården. Där man via autogiro betalar in 90 kronor varje månad och sedan har man fri tillgång till folktandvården. Det låter ju najjs som fan. Hoppas bara att det är så att man slipper betala sen, har ju ingen lust att betala 90 kronor i månaden för ingenting.

Foto: Anette Hansen
Folk gnäller på att jag inte bloggar hela tiden. Men vad ska jag skriva ner? Ska jag uppdatera varje gång jag varit på dass eller? Det blir verkligen intressant läsning (*ironin flödar*).

Men det är ju inte alltid så lätt att uppdatera sin blogg när man har ett liv med jobb och familj. Jag kan inte tillbringa hela min privata tid framför datorn när jag inte gör något annat än just det på mitt jobb. Man blir ganska trött på att sitta vid datorn. Sen när man kommer hem måste man ju tillbringa sin tid lite med familjen. Sen behövs det diskas och laga mat och städa lite och kanske till och med tvätta en maskin.

Nu finns det ju en massa djur hemma hos oss. Hundarna Skorpan och Rocky, katterna Sally och Zlatan och snart en kattbebis vid namn Shakira.
Hunden Rocky kommer kanske att få byta familj, allt beroende på hur hans egentliga husse ser på allt. Vi skulle bara ha Rocky på prov från början eftersom hans husse jobbade väldigt mycket och nu har han börjat jobba ännu mer så då verkar det som om han får bo hos oss på heltid, men mina föräldrar tycker att det är jobbigt att passa båda hundarna på vardagarna när vi jobbar. Och vi har en kompis som gärna vill ta hand om honom eftersom hans barn vill ha hund att gå ut med och pyssla om. Men som sagt så beror allt på hur Rockys husse ser på det. Han ska i alla fall få komma och träffa honom.

Nu är gubbens lillebror nere på besök. Lite tråkigt att vi sitter här på jobbet just nu men vi slutar om 1½ timme så då får vi åka hem och umgås med honom. Jag kanske ska sätta mig en stund vid datorn och kolla mitt travian. Ett grymt roligt spel att fördriva tiden med är det. Kolla gärna själva på Travian! Om jag inte ska det så ska jag kolla min gladiator på Gladiatus!

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)