Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

torsdag 13 december 2007
Ha en trevlig Lucia förresten

Du är den bästa som finns!!!

Idag har jag, mamma, Skorpan och Rocky lussat för gubben. Han blev glad. :)

Idag tvättar jag min vinterjacka som jag ska ha när vi åker upp i landet. Det brukar vara mycket kallare där uppe än här nere. Jag har ingen lust att frysa under tiden vi är där.
Tänkte att jag skulle slå in alla julklapparna nu nån dag så att man kan packa ner dom bland alla kläderna så att de inte går sönder.

Vi satt och spelade kort igår. Spelade poängpoker, vändåtta och mas (svensk skitgubbe), sen ville mamma vara med och spela och då spelade vi en vända mas men det tyckte inte mamma var roligt (eftersom hon förlorade) så då satt vi uppe och spelade vändåtta. Vi hade jätteroligt.

Lämnade en lapp till lillebror som han skulle lämna till R på jobbet, hoppas att han kommer ihåg det, det är ju en viktig sak. Får väl ta och ringa honom och påminna honom. Han är ju så snurrig den killen. Men jag vet ju var han har ärvt det från, "Snurriga pappan" som gubben brukar säga.

Nu ska jag ta och spela lite på king.
söndag 9 december 2007
Ja nu kan jag äntligen använda datorn igen. Vilken snäll pappa jag har. Nu funkar den som ny igen.

Nu mår jag faktiskt bra igen. Men jag ska ta allting lugnt och fint nu så att det håller sig bra!

Jag vill bara säga tack till alla som finns i mitt liv, som står ut med mig och älskar mig för den jag är.

Snart är det jul!!



Nu ska jag nog ta och pyssla vidare lite. Ska göra lite julkort till!
söndag 2 december 2007
Hela min dator är full av virus. Så nu sitter jag här med mobilen eftersom jag inte kan använda datorn. Virussökningen tar ju en evighet. Då var det ju en himla tur att vi skaffade mobiler med trådlöst nätverk. Jag kan inte lämna datorn heller för jag måste sitta och trycka delete hela tiden. Börjar bli trött på det nu. Den är bara så 61 % av C: och den ska söka igenom hela D också. Tar sån jävla tid.

Imorgon ska vi jobba, och på tisdag får vi utbildning. Sen får vi se hur mycket jobb det blir. Jag hoppas egentligen att de ska säga upp oss men det händer antagligen inte. Det verkar som om de har som policy att inte säga upp folk.

Gubben spelar wow och jag så glad att han har roligt tillsammans med sin pappa och sina bröder. Jag ska nog gå och sätta mig vid TV:n en stund och se om det är något roligt.
lördag 1 december 2007
Då var det den första december idag. Jag ska smälla upp adventsljusstakararna i fönstrena, något mer än så blir det inte. Vi ska ju ändå inte vara hemma under julen.
Har beställt de där biljetterna nu. Kostar en del att åka tåg men då slipper man ligga och köra bil på de snöiga vägarna. Mamma behöver inte oroa sig då, inte heller gubbens farmor. Vi har ju varit med om en ganska jobbig bilfärd upp dit, en valp i bilen, en avåkning, snöstorm mm. En bilfärd som tog drygt 15 timmar, som i vanliga fall tar 5-6 timmar. Ni förstår nog att det är mycket skönare att åka tåg.

Men hur man ska klara sig ekonomist sen nästa månad har jag ingen aning om. Det kommer bli tufft. Har ju inte mycket att inkassera från jobbet och samtidigt så ska vi ju på "semester" under julen. Men vi brukar ju lösa det så. I värsta fall får vi flytta hem till mamma och pappa igen. Men det är så skönt att ha en lägenhet att sitta och filosofera i. Det är ju inte så att vi valt att sätta oss själva i denna situation, vi ska bara försöka överleva den.

Vi får ju i alla fall utbildning nu på jobbet på tisdag och då kommer vi i alla fall att få jobba halvtid, 4 timmar på kvällen. Men då är det tur att man har sin a-kassa.
Det är absolut inget jag kommer att vilja jobba med men det säger jag ju inte till dom, jag kommer att hålla god min nu eftersom jag behöver de timmar jag kan få. Skickade iväg mitt arbetsgivarintyg igår till a-kassan. Får se om de behöver någon komplettering.
Ska nog kolla om det finns någon blankett som man kan skriva ut och ge till arbetsgivaren. För jag har hört talas om att det finns en blankett där de ska fylla i frånvaro och så.

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)