Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

torsdag 13 december 2007
Ha en trevlig Lucia förresten

Du är den bästa som finns!!!

Idag har jag, mamma, Skorpan och Rocky lussat för gubben. Han blev glad. :)

Idag tvättar jag min vinterjacka som jag ska ha när vi åker upp i landet. Det brukar vara mycket kallare där uppe än här nere. Jag har ingen lust att frysa under tiden vi är där.
Tänkte att jag skulle slå in alla julklapparna nu nån dag så att man kan packa ner dom bland alla kläderna så att de inte går sönder.

Vi satt och spelade kort igår. Spelade poängpoker, vändåtta och mas (svensk skitgubbe), sen ville mamma vara med och spela och då spelade vi en vända mas men det tyckte inte mamma var roligt (eftersom hon förlorade) så då satt vi uppe och spelade vändåtta. Vi hade jätteroligt.

Lämnade en lapp till lillebror som han skulle lämna till R på jobbet, hoppas att han kommer ihåg det, det är ju en viktig sak. Får väl ta och ringa honom och påminna honom. Han är ju så snurrig den killen. Men jag vet ju var han har ärvt det från, "Snurriga pappan" som gubben brukar säga.

Nu ska jag ta och spela lite på king.
söndag 9 december 2007
Ja nu kan jag äntligen använda datorn igen. Vilken snäll pappa jag har. Nu funkar den som ny igen.

Nu mår jag faktiskt bra igen. Men jag ska ta allting lugnt och fint nu så att det håller sig bra!

Jag vill bara säga tack till alla som finns i mitt liv, som står ut med mig och älskar mig för den jag är.

Snart är det jul!!



Nu ska jag nog ta och pyssla vidare lite. Ska göra lite julkort till!
söndag 2 december 2007
Hela min dator är full av virus. Så nu sitter jag här med mobilen eftersom jag inte kan använda datorn. Virussökningen tar ju en evighet. Då var det ju en himla tur att vi skaffade mobiler med trådlöst nätverk. Jag kan inte lämna datorn heller för jag måste sitta och trycka delete hela tiden. Börjar bli trött på det nu. Den är bara så 61 % av C: och den ska söka igenom hela D också. Tar sån jävla tid.

Imorgon ska vi jobba, och på tisdag får vi utbildning. Sen får vi se hur mycket jobb det blir. Jag hoppas egentligen att de ska säga upp oss men det händer antagligen inte. Det verkar som om de har som policy att inte säga upp folk.

Gubben spelar wow och jag så glad att han har roligt tillsammans med sin pappa och sina bröder. Jag ska nog gå och sätta mig vid TV:n en stund och se om det är något roligt.
lördag 1 december 2007
Då var det den första december idag. Jag ska smälla upp adventsljusstakararna i fönstrena, något mer än så blir det inte. Vi ska ju ändå inte vara hemma under julen.
Har beställt de där biljetterna nu. Kostar en del att åka tåg men då slipper man ligga och köra bil på de snöiga vägarna. Mamma behöver inte oroa sig då, inte heller gubbens farmor. Vi har ju varit med om en ganska jobbig bilfärd upp dit, en valp i bilen, en avåkning, snöstorm mm. En bilfärd som tog drygt 15 timmar, som i vanliga fall tar 5-6 timmar. Ni förstår nog att det är mycket skönare att åka tåg.

Men hur man ska klara sig ekonomist sen nästa månad har jag ingen aning om. Det kommer bli tufft. Har ju inte mycket att inkassera från jobbet och samtidigt så ska vi ju på "semester" under julen. Men vi brukar ju lösa det så. I värsta fall får vi flytta hem till mamma och pappa igen. Men det är så skönt att ha en lägenhet att sitta och filosofera i. Det är ju inte så att vi valt att sätta oss själva i denna situation, vi ska bara försöka överleva den.

Vi får ju i alla fall utbildning nu på jobbet på tisdag och då kommer vi i alla fall att få jobba halvtid, 4 timmar på kvällen. Men då är det tur att man har sin a-kassa.
Det är absolut inget jag kommer att vilja jobba med men det säger jag ju inte till dom, jag kommer att hålla god min nu eftersom jag behöver de timmar jag kan få. Skickade iväg mitt arbetsgivarintyg igår till a-kassan. Får se om de behöver någon komplettering.
Ska nog kolla om det finns någon blankett som man kan skriva ut och ge till arbetsgivaren. För jag har hört talas om att det finns en blankett där de ska fylla i frånvaro och så.
fredag 30 november 2007
DaisypathAnniversary Years Ticker
torsdag 29 november 2007
Ni kanske har lust att hjälpa mig med en sak. Jag har suttit och pysslat lite. Hade en helt alldaglig bild som jag hade lust att göra om.

Här är originalbilden



Sen har jag gjort om den till tre olika bilder, en metallic, en metallic gold och så en metallic blue. Vilken tycker ni är snyggast?
Jag vet inte var jag ska använda dem men vill veta vad ni tycker ändå. :)







Metallic








Metallic Gold



Metallic Ice

onsdag 28 november 2007
Nu har Chippie somnat in. Hon har det bra nu, utan smärta och bekymmer. Efter mycket funderande så följde jag med till veterinären igår. Jag tror att jag hade ångrat mig om jag inte följt med. Och visst grät jag och tyckte att det var jobbigt att se henne försvinna bort, men samtidigt vet jag att det var det bästa för henne. Slippa smärta och bekymmer. Vi hade världens bästa veterinär. Han var så förstående och snäll.

Nu gråter jag inte, utan jag har släppt taget om henne. Visst kan det komma en tår när jag tänker på att hon är borta och inte kommer tillbaka. Men jag vet att hon har levt ett fint liv tillsammans med oss. I hela elva år har hon funnits i våra liv.





Skorpan saknar nog sin kompis...
måndag 26 november 2007
Jaha, då har man jobbat igen idag. Fy bubblan vad jobbigt det kändes nu när man varit hemma några dagar. Fick i alla fall arbetsgivarintyget idag. Men man fick då tjata på henne som skulle skriva ut det.

Nu är jag riktigt trött. Gubben ligger och vilar och jag sitter här och filosoferar. Ska kolla lite på en sida sen ska jag nog spela lite på king.com och på orangeshark.com och så klart sitter jag på travian.com och uppdatera mina fält. Farmandet har slutat upp lite grann nu, vilket är skönt. Ska uppdatera nu medans jag hinner. Gör lite ceasarriddare att försvara min by med.
söndag 25 november 2007


Älskade Chippie! Försvinn inte från mig!



Foto: Anette Hansen

Herregud, det är mindre än en månad kvar till julafton. Så lite tid och så mycket som ska göras. Hur ska man hinna med? Får inte glömma de där biljetterna! Annars blir det fel.

Vilken tur att alla julklapparna är klara sedan ett par månader tillbaka! Det gäller att vara ut i god tid. Det är bara en födelsedagspresent till gubbens storebror som ska fixas. Han fyller 25 år i början av januari, synd att vi inte kan vara där och fira det. Vi åker ju ner till Blekinge innan nyår för att fira nyåret hos mina föräldrar. Men vi får fira honom under julen! Han blir lika glad för det.
Plocka upp ett nytt fönster, i det öppnar du upp google och går in på bildsök. Googla svaren på alla frågor som ställs här.
Ta sedan första bilden, fuska inte!

Ditt förnamn:





Ditt efternamn:





Din gata:





Namnet på personen du pratade med sist:





Din ålder:





Det sista du åt idag:





Färgen på tröjan du har på dig nu:





Jag känner mig just nu:





Jag hatar:





Jag gillar:

lördag 24 november 2007
Nää nu mår hon sämre igen, stackarn. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Orkar inte med att se henne när hon är så dålig. Men vi ska i alla fall hem till mamma och pappa på en kopp kaffe senare. Pappa skulle bjuda på lite fika. Jag hoppas att Chippie i alla fall visar sig lite pigg när jag är där. Vill bara gråta. Pappa ringde och sa att vi nog inte skulle förvänta oss att hon lever så länge till, hon har nämligen slutat äta igen. Jag orkar inte.

På måndag ska vi jobba. Då ska jag ha mitt arbetsgivarintyg. Har bett K om det men svaret jag fick var ju "Vi får se om vi hinner". Av erfarenhet vet jag att det inte tar så lång tid att skriva ut ett sådant. De har i datorn hur mycket vi har jobbet. Det är bara att trycka på ett par knappar sen är det klart. De ska skriva ut ett till mig, ett till gubben och ett till lillebror. Hur svårt kan det vara?
Om det inte är klart på måndag så ska jag gå raka vägen in till R och be honom göra det. Men han har väl "inte tid" som vanligt. Det handlar egentligen om att han inte orkar med några idiotiska frågor eftersom han troligtvis inte vet svaret på dem. Då är det ju definitivt lättare att säga "Jag har inte tid". Men det funkar inte så på en arbetsplats. Man måste ta tjuren vid hornen och ta reda på svaret till frågan.
Men sånt har de "inte tid med" på min arbetsplats. Så då samlas det en massa frågor och funderingar och sen helt plötsligt måste de ta hand om allting på en gång, och då blir det helt plötsligt jobbigt.

Detta senario har de varit med om ett antal gånger nu och de lär sig ändå inte. Men det är inte mitt bekymer. Jag är inte chef på det j*vla stället, och det är jag glad för.
Igår fick vi lön. Då storhandlade vi, idag ska jag betala räkningarna, sen blir det inte mycket över, trist men så är det ju. Ska faktiskt bestäla tågbiljetter idag också. Hittade inte lika billiga som sist, men nu hittade jag för ca 1700 kronor. Ska prata med gubbn idag och få hans kort så vi kan beställa dom. Vi åker den 18:e decmber och kommer hem den 28:e för vi ska ju fira nyår här nere.
torsdag 22 november 2007
Nu har jag varit på det där hemska stället. Men har faktiskt inget att klaga på just nu. Fick en handläggare som jag inte haft innan. Är ju inte ungdom längre så jag slapp Åke Tråk i alla fall. Min nya handläggare verkade faktiskt vara väldigt schysst. Hon struntade i att ge mig vissa papper, onödigt tyckte hon. Sånt vill vi ser mer av.

Nu har jag skickat in till a-kassan också så vet dom att jag vill ha pengar. Får vi se hur lång tid detta tar denna gången.

Ringde till jobbet och bad dem skriva ut ett arbetsgivarintyg tills på måndag när vi jobbar. "Får se om vi hinner" fick jag till svar. Jävla idioter som jobbar där. Jag har lite kontakter med tidningsfolk så det blir kanske en bra story för dem, hur de behandlar oss på det stället. Det kan de behöva. De vet inte hur man ska behandla folk.

Tror att jag ska ta och ringa till mitt fackliga förbund också och prata med dem. Lite konstigt att de tar in nytt folk hela tiden när vi sen inte får några tider. Jag som till och med jobbat ihop de timmar jag behöver för att få en tillsvidare anställning. Ska ändå in till dom och lämna mitt arbetsgivarintyg så då kanske man kan prata med någon där och höra vad de har att säga om det hela.


Johnny Cash - Man in black







onsdag 21 november 2007
Kan bara inte låta bli att tänka. Jag hatar att gå till arbetsförmedlingen. Tänkte att jag redan nu ska ta och leta upp några jobb som jag kan tänka mig att ta, så kan jag säga det till dem imorgon. Då kanske de förstår att jag vill jobba, det är inte det som är problemet, utan att jag inte får jobba. De brukar annars vara så snabba att påpeka hur dålig man är när man inte sökt 1 000 000 jobb under en vecka. De bryr sig inte att man istället sökt 999 999 jobb. "Nää, du missade att söka ett jobb, så vi får meddela din a-kassa det."

Men jag ska försöka att inte tänka så mycket på det. Ska istället försöka se allting positivt. Hur man nu kan göra det när man ska in och prata med en massa idioter? Men som sagt, positivt tänkande var det. Jag har ju min älskade gubbe och det är det enda som räknas! Jag är lycklig! Jag har tak över huvudet, jag har två underbara hundar, tre underbara katter, en underbar familj som alltid ställer upp, fina vänner som finns i vått och torrt, en fungerande tvättmaskin, mat, kläder, ja jag skulle nog kunna rabbla upp massor här. Men ni fattar nog poängen ändå.

Som sagt en fungerande tvättmaskin har vi nu. Den andra slutade att fungera när jag skulle tvätta. Hade för mig att vår hyresvärd hade varit här och lagat den så när jag ringde honom lät han nästan irreterad och sa att det skulle komma en ny maskin, den kom igår. Nu har jag inte hunnit tvätta eftersom vi jobbade idag, men ska försöka hinna med det imorgon.

På tal om min hyresvärd. Han är inte riktigt klok han. Vi är bara sex lägenheter i detta huset och vi hade ett snabbt litet möte nere i tvättstugan för att komma överrens om hur vi skulle göra för att alla skulle vara nöjda och för att slippa skitsnack som annars blir. Vi kom överrens allihop, vi ville ha hit en torktumlare eftersom torkrummet inte fungerar som det ska. Tvätten torkar ju inte. Vi kom även överrens om att vi skulle ändra siffrorna på förråden eftersom det har blivit fel där, vi bor till exempel i lägenhet nummer två men har förrådsnummer fem. Det betyder att alla i huset har fel förråd, så hyrsvärden ville att vi skulle flytta runt alla våra grejer, men vi tyckte att vi kunde ändra nummrena så blir det inte lika mycket jobb, vissa av oss jobbar ju på dagarna och vill vara lediga på helgerna.
Men hyresvärden blev helt galen. Han hade varit här på gubbens födelsedag när vi var hos mamma och pappa, han hade gapat om att så kunde man faktiskt inte göra, vi hade ingen rätt att bestämma sådana saker. Han blev så sur att han sa till vår granne att hon inte behövde städa trapphuset längre som hon annars har till jobb att göra. Sen när det kom till diskussionen om en torktumlare så sa han bara tvärnej direkt.

- Det finns ett torkrum så det behövs ingen torktumlare.
En granne fortsatte att diskutera med honom,
- Men jag har hittat en torktumlare för 500 kronor, om jag köper den, kopplar du in den då?
- Nej det gör jag inte. Kläderna brukar bli förstörda i torktumlare.

Men herregud det är väl inte hans bekymmer om folk inte vet hur man använder en torktumlare? Jag är så trött på detta stället. Trodde faktiskt att det skulle bli bättre med en ny hyresvärd men han är ju fan värre än den gamla. Den gamla hyresvärden kunde man ju i alla fall diskutera med. Vi har i alla fall diskuterat om att gå med i hyresgästföreningen allihop. För jag satt och tänkte på en sak. Det här med torktumlare? Ska det inte finnas en torktumlare när man bor i lägenhet? Jag menar tvättningen betalar man ju i hyran eller? För jag skulle tvätta ett duntäcke här och sen när det var klart så slog det mig att det måste man ju torktumla, så då fick jag packa ihop det och åka hem till mamma och pappa med täcket. Ska man behöva göra så? Nästa gång ska jag lämna det på kemtvätt och skicka räkningen till hyresvärden. Där fick du ditt pucko!
Ja imorgon bär det av till arbetsförmedlingen eller som jag brukar säga "arbetsförnedringen". De får en att känna sig värdelös så fort man sätter sin fot där. Jag menar det är ju inte speciellt roligt att gå dit överhuvudtaget och när man väl är där så får man bara en massa dumma frågor. Jag har redan listat ut hur det kan låta imorgon.
- Jaha, vad gör du här?
- Jo jag skulle anmäla mig som arbetssökande eftersom de dragit in timmar på mitt jobb.
- Jaha, och då vill du söka andra jobb?
- Njae egentligen inte eftersom det bara är temporärt, och jag trivs på det jobbet. Om ett tag så vet jag att vi kommer att jobba heltid igen.
- Men du vet att du måste söka heltid?
- Ja det vet jag, men nu är det så att jag trivs på det jobbet som jag sa.
- Det spelar ingen roll, du måste söka heltid.
- Jo, vad har du att erbjuda då?
- De söker folk på McDonalds i Kiruna.
- Men jag bor ju i Blekinge, blir inte det lite långt att pendla?
- Men då får du flytta.
- Okej? Kan du erbjuda min sambo ett jobb där också då?
- Hur menar du då? (IQ Fiskmås)
- Ja, hade du tänkt dig att jag skulle träffa honom en gång i månaden?
- Det är inte mitt ansvar
- Okej, men det finns inga jobb här då?
- Jo men inte med den utbildningen du har.
- Kan ni inte utbilda mig då?
- Det har vi inga pengar till.
- Men om jag ska flytta så får jag flyttbidrag?
- Det stämmer! (Flinande gubbe)
- Och det har ni pengar till? Är det då inte billigare att utbilda mig?
- Det ligger inte på mitt bord!

Kan man bli galen eller? Egentligen vill jag int dit imorgon, men som sagt, vill jag ha pengar är det bara att pallra sig dit. Så att jag kan stämpla upp de dagar som vi nu tydlligen inte får jobba. Jävla ställe jag jobbar på.
Vi får inga tider. Förra veckan sa de att det skulle bli mer tider denna veckan. Idag har vi jobbat och inga mer tider blir det denna veckan, en dag nästa vecka och en dag veckan därpå får vi tider. Men det klarar vi oss inte på. Så därför ska jag skriva in mig så att jag får stämpla. Jag har ju jobbat ihop en ny period och gubben har kvar sin gamla period.

Återkommer imorgon med den riktiga monologen från arbetsförnedringen!!!
måndag 19 november 2007
Ja usch vad dålig hon var igår. Jag grät floder. Hon bara låg på filten och ville inte äta, men som tur var så ville hon i alla fall dricka. Pappa ringde till en veterinär, och förklarade hur hon mådde. Det rann konstigt ur henne, först kom det mörkt nästan brunt och vi trodde hon hade fel på magen, men sen kom det ljust blod. Veterinären förklarade att det antagligen var en livmoderinflammation, men han ville träffa Chippie för att göra en diagnos. Han tog emot oss på kvällen.
Jag är väldigt tacksam för att han var så snäll.

När vi var där så fick Chippie antibiotika i en spruta och B-vitaminer i en annan spruta, de tog lite tester på det som kom ut från henne. Vi skulle höra av oss imorgon för att se vad han säger. Han sa inte vad de testerna var till men jag tror att de var för att se om det är cancer.
Sen sa de att hon antagligen skulle behöva göra en operation, men de var osäkra på om försäkringen täcker det eftersom hon är så gammal. Chippie är ju som sagt 11 år. Vi diskuterade det lite hemma och är det så att försäkringen inte täcker så får vi ta det som det kommer. Vi fick ju penicillin och några andra tabletter som gör att livmodern drar ihop sig, så att hon får ut allt som ska ut.

Jag vill inte förlora min älskade Chippie, men jag vill ju inte heller att hon ska plågas. Veterinären sa att även om försäkringen täcker operationen så är hon så gammal att hon kanske inte klarar av operationen ändå. Hennes kropp är inte så stark som den har varit. Men man får tänka som så, Chippie har levt ett härligt liv i alla fall. Hon har haft det bra hos oss.

Man fäster sig så vid sina djur. Jag menar Chippie är min andra hund, men den första hund som är så snäll som hon är. Hon har varit där när man behövt henne. Hon räddade mig när en annan hund högg tag i min arm.
söndag 18 november 2007
Grattis på födelsedagen Christer!
Jag älskar dig.
lördag 17 november 2007
••• Min morfar •••

jag önskar du kunde se
jag önskar du var här
att du kunde se
hur bra jag mår
att livet behandlar mig väl
jag har allt man kan önska
men jag saknar dig
dagarna passerar som vanligt
men det finns stunder då jag undrar
undrar hur det skulle vara om du var här
skulle du vara stolt?
skulle du le?
jag tror att du ler när du ser ner på oss
när du ser hur bra vi har det
jag tror att du är stolt över oss
jag önskar jag fick se dig igen
bara för en sekund
du kommer alltid vara min idol
min förebild
saknaden är stor

Napoleon Karlsson
(1921 - 1992)

---


---

Jag var bara 10 år när min morfar försvann ifrån oss. Jag saknar honom varje dag. Idag skulle han blivit 86 år gammal. Han försvann så fort. Jag hann inte ta farväl. Jag önskar jag kunde få träffa honom igen.
onsdag 7 november 2007
Ja varje dag ser man exempel på vilka idioter det finns här på jobbet. Vissa får tydligen göra precis som dom vill utan att det händer nåt. Men om man själv skulle råka göra ne miss så får man en utskällning som heter duga. Fattar inte hur det kan vara så.

Men cheferna vänder bort huvudet när när vissa av dem gör saker som man inte får göra.

Igår gnällde de på att jag ringer för lite. Så idag har jag bara öst på samtalen. Jag har just nu ringt 166 samtal på ca 4,5 timmar. I normala fall har jag ringt 150 samtal på 7 timmar, så nu hoppas jag verkligen inte att de fortsätter att gnälla. Igår ringde jag ca 112 samtal. Men förstår inte varför de gnäller, de flesta som jobbar här ringer typ 22 samtal i timmen, vilket blir ca 150 samtal per dag. Så varför gnälla när jag hade ringt 112 samtal? Det är väl inte så dåligt ändå? Men gnäller de om idag så tror jag att jag säger upp mig. Men det är klart, nu börjar de väl gnälla på att jag ringt för många samtal. Alltid är det något på detta jävla bygget.
söndag 28 oktober 2007
Ännu en ny blogg som ska testas.
Ja nu sitter jag här på jobbet igen. Det är så trist. Visserligen får jag sitta på mitt favvo projekt, men jag är ganska trött på det här ändå. Funderar på att tacka nej till fast anställning ändå, vill gärna hitta ett annat jobb som man faktiskt trivs på. Är det inte det, det egentligen handlar om?

Sitter även på travian och försöker kämpa mig upp på första platsen igen i alliansen. Det är en som precis har gått om mig, och det gör mig galen. Sen blir jag anfallen hela tiden av några jävla idioter. Dom ska bara vänta tills jag har en trupp som heter duga, då kan de komma och anfalla mig, då dör deras trupp garanterat.

Nu har bokhyllan och TV:n kommit på plats där hemma. Det känns skönt. Höll på hela kvällen igår innan man snubbladener i sängen av utmattning. Alla sladdar är fint dragna bakom bokhyllan, det blir inte lika roligt om man behöver byta ut någon kabel eller så, men det får man ta då istället. Det enda vi inte darigt bakom hyllan är antennkabeln, som vi fick av pappa, den hänger just nu framför allting. Men den ska bakom den också.
Så nu är det mest en massa småplock kvar, det är skönt, för det är sådant jag själv kan fixa. Att flytta bokhyllan var ju lixom inget jag klarade av själv, var ju tvungen att ha hjälp. Men nu ska bordet, min sekretär, (eller vad det heter) och en liten hylla på plats. Sen ska det städas i köket, sovrummet och toaletten. Vill ha det fint nu. Hade tänkt fråga mamma och pappa om jag får låna deras tvättmaskin och torktumlare till helgen, så jag kan tvätta alla våra kläder. Vi har ju ingen torktumlare i vår tvättstuga, och då blir det svårt att hinna med, jag har ju ganska mycket tvätt.Så om du läser nu mamma så får du vara beredd på att vi kommer till helgen och ockuperar er källare.

Jag vill spela The Sims 2 på min dator, men jag vet inte om den pallar det. Det hade varit skoj. Men men, hinner ändå inte med sånt nu när det ser ut som det gör hemma.
onsdag 24 oktober 2007
Ja nu bloggar jag om jobbet igen, det börjar kanske bli tröttsamt nu, men det är det jag behlöver skriva om.
Nu sitter jag på mitt favorit projekt på jobbet, slipper det j*vla CH!!

YEHAA!!
tisdag 23 oktober 2007
Ja nu vet jag inte längre.
Jag vet inte hur länge jag kommer ha jobbet kvar. Jag sa ingenting till chefen men det verkade som som han redan hade planerat allt in i minsta detalj. Så nu har jag några veckor på mig att visa att jag kan, annars får jag nog gå. Men men, det är ju inte så att jag trivs på jobbet precis. Kanske inte så lätt att prestera när man inte trivs. Får ta och plocka upp platsbanken nu då och leta efter ett annat jobb. Jag säger hellre upp mig själv än att ge honom chansen att säga upp mig. Den jag tycker mest synd om är min lillebror, han har ingen a-kassa att inkassera om han får sparken. Han har inget körkort heller och kan inte ta sig dit om det bara är han som får fortsätta. För de verkar vara glada för honom. Men det går väl att lösa med skjuts och så ett tag framöver, men han ska väl snart ta tag i det där med körkort och så hoppas jag. Jag hoppas det för hans skull. Det blir så himla mycket lättare för honom att söka de jobb han vill ha då.

Gubben trivs väl inte heller så jättebra på jobbet just nu, och han har som jag lite a-kassa att inkassera, så då löser det sig förhoppningsvis för oss i alla fall. Det blir knapert men det går.

Är det så att vi får sparken så får släkten nöja sig med billiga julklappar, inte precis det man kanske ska lägga pengarna på om det är så att man har det knapert. Vi ska ju som sagt fira denna julen hos gubbens släkt. Men vi kommer då istället fira nyår här nere hos mina föräldrar. Då hoppas jag verkligen att min moster och hennes man kommer också så vi blir lite fler folk, det är alltid roligare med mer folk.
Nu har jag lagt upp några dikter om mina älskade djur! Gillar du mina dikter så finns jag även på haket där jag heter NETT4N. Ska ta och lägga ut lite dikter här också så småningom.


••• Skorpan •••
att vakna upp på morgonen
med henne brevid mig
fina ögon som tittar på mig
som nästan avgudar mig
som ser mig för den jag är
oavsett vad jag gör
som önskar jag förstår
vad hon vill
utan att säga ett ord
det är kärlek mellan oss
människa och hund
det är sann kärlek
något du aldrig kommer förstå
om du inte upplevt det själv




••• Sally •••
jag har nästan glömt
hur liten du var
när du kom till oss
tänk att en mamma
inte vill ha sin dotter
hos sig
ingen bryr sig
hade du varit en människa
hade all brytt sig om dig
då hade du fått hjälp
din mamma hade fått hjälp
men nu
"det är ju bara en katt"
hur man kan tänka så
är för mig ofattbart




••• Rocky •••
ibland jag åt dig ryter
men jag håller ändå av dig
jag vet att du vill väl
jag vet att det är svårt
att lyssna när man ser så många saker
nya saker varje dag
klart man måste se
måste lukta
måste känna



••• Zlatan •••
den lilla katten
svart som natten
smyger runt och spinner
jag kelar med dig när jag hinner
jag hoppas att du förstår
att min kärlek till dig består





••• Shakira •••
du är söt som socker
dina fina ögon
så ledsna verkar vara
men jag vet
vet att du är glad
att du hamnat hos oss
du får kärlek varje dag



Foto och dikter av: Anette Hansen
söndag 21 oktober 2007
Kommer även finnas på en annan blogg i framtiden! Ni är välkomna dit!
Jag blir så fruktansvärt avundsjuk på min gubbes kusins hus. Hon har verkligen hittat det perfekta huset. Huset är byggt i trä, tror de sa att det nästan bara var trä alltihop.

Ska länka några bilder.



lördag 20 oktober 2007
Prutten
Den vanliga, korta, ofarliga och lätt komiska varianten. Roar små barn. Blir pinsam i kyrkor och andra tysta lokaler. Döljs med lätt hostning.

Smygaren
Ofarlig. Tyst och luktfri. Inleds med magknip och kan därför planeras och dras iväg omärkligt genom att man vrider lite på kroppen. En harkling döljer lätt eventuella ljudeffekter. Uppträder när man sitter ensam och ser på fotbollsextra eller bingolotto, har femton par rena kalsonger bredvid sig samt 3 meter till muggen, jämför med "stänkfjärten".

Lönnmördaren
Lömsk, tyst och dödlig. Varnar med magknip och förväxlas därför lätt med "smygaren" men överraskar sedan med sin dödliga lukt när det är för sent. Avslöjar dess bättre inte den skyldige. Dyker upp när man har gäster eller själv är gäst.

Äggmöken
Liknar "lönnmördaren" och "smygaren", är oväntat illaluktande och dessutom ljudlig så att ingen misstar sig på den skyldige. När man tror att man lugnt kan dra iväg sin fjärde "smygare" för kvällen så förvandlar den sig blixtsnabbt till en "äggmök". Kan ej döljas med hjälp av en hostning.

Stänkfjärten
Överraskande och ytterst otrevlig. Kräver omedelbart toalettbesök och kalsongbyte men inträffar givetvis när toaletter är svåråtkomliga och när närmaste rena kalsong finns 10 mil bort. Pendeltåg, biosalonger, småbåtar m.fl är vanliga ställen där "stänkfjärten" helst förekommer. Har en otrevlig bieffekt att lukta länge.

Alkolåset
Har sitt ursprung i mäktiga jäsningsprocesser. Långvarig och ljudlig. Känns av i god tid och varnar även med konstiga ljud. Kan därför lämpligen avsläppas utomhus eller på muggen om man föredrar spännande eko-effekter.

Ärtsoppan
Tar aldrig slut. Påminner mest om tungt artilleri. Kommer sig av olämplig föda. Kan därför undvikas genom god planering. Medför annars inställda middagar och biobesök mm. Uppträder oväntat då vännerna bjudit på "något exotiskt från Turkiet" till middag.

Knallskottet
Rolig effekt vid nyårsfirande. Annars inte rolig. Oftast luktfri men desto ljudligare. Avslöjar direkt den skyldige med sitt skarpa ljud. Åtföljs av fnitter eller rena gapflabb. Dyker oväntat upp vid ansträngning, framåtböjningar mm, t.ex. när man skall hjälpa en vacker flicka med hennes bagage på Arlanda, eller stiga in i en taxi med Hanna Graf.

Brakskiten
Överraskar och är ljudlig som "knallskottet" men är mer utdragen. Låter helt enkelt otrevlig. Behöver inte lukta illa. Väcker i allmänhet kommentarer i stil med: "För h-e! vad håller du på med? Gå på muggen för f-n!"

Benvärmaren
En klassiker. Innehåller ofantliga mängder varm naturgas. Sprider sig långsamt nedåt. Kan vara skön att lägga av utomhus kalla dagar, annars obehaglig.

Slappröven
En märklig och lite ovanlig variant. Utdragen. Varierar i tonhöjd och karaktär genom att inleda med ett högt knatter och sedan avsluta med ett dovt fladdrande ljud. Avnjutes bäst i skogshuggarkojor en torsdagskväll.

Oskulden
Utdragen som "slappröven" men gäll och vass. Inleds med ett ljust utdraget knatter och avslutas med ett pip.

Svidaren
En lurig rackare. Liknar "stänkfjärten" men är långsammare och kan därför hejdas innan alltför stor skada skett. Kräver dock besök på muggen inom närmaste tiden för att inte ge upphov till babianarsle. Tar man inte "svidaren" på allvar kan man senare råka ut för en "stänkfjärt".
Städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa städa

Hatar det...
fredag 19 oktober 2007
Kan man bli trött för mindre eller?

Högg tag i chefen innan han skulle gå nu och frågade om vi skulle diskutera det här med fast anställning på måndag. Men han verkade inte så glad över att jag frågade honom om det. Han hade nog hoppats på att jag var som alla andra på detta jobbet som inte har en aning om hur arbetslivet ser ut och som inte vet något, som man kan lura hit och dit. "Ja, vi kan ju diskutera det i alla fall. Vi måste ju komma igång med allt och så." Men herregud, jag har jobbat det man ska för att få en fast anställning, då kan han inte göra så mycket annat, om han inte vill sparka mig såklart. Men då slipper jag detta förbannade jobbet i alla fall, dessutom får jag a-kassa med bara 5 dagars karens istället för 45 dagar om jag skulle säga upp mig själv. Men jag vill ju ha ett jobb nu fram tills det att jag hittar ett annat jobb. Får jag veta att jag blir anställd någon annan stans så säger jag upp mig själv och tar någon månad "ledigt" fast med a-kassa. Fast det är klart då hinner jag inte få någon a-kassa eftersom jag får 45 dagar karens. Åhh jag hatar att jobba här, blir snart galen.

Men det är klart, jag har ju sålt lite sämre på sista tiden, inte konstigt om han vill sparka mig.
- Hej! Nu vill jag veta om det är så att jag får någon tillsvidareanställning eller om du tänker sparka mig?
- Va?
- Ja, nu är det så att jag jobbat ihop de timmar jag behöver, så då är det upp till dig om jag ska fortsätta att jobba här!
- Men vi måste diskutera, bla bla bla bla bla bla bla bla bla.......
- Du har två val, antingen så får jag en tillsvidare anställning eller så sparkar du mig. Ditt val! Väljer du ingenting alls så får facket något att jobba med! Ha en trevlig dag!


Sitter på ett projekt som är någorlunda roligt idag i alla fall. Skönt nu när man varit hemma ett par dagar, jag hade inte orkat suttit på CH. Usch vad ska jag göra på måndag då när vi ska sitta på CH, då får jag någon usel 5 minuters utbildning som de andra hade igår hela dagen. Kommmer kännas som om jag är ny igen. Usch.
Ja nu är jag tillbaka på jobbet. Chefen är här men har inte kallat in mig än. Får väl se vad som händer.

Startade upp en nytt travian konto på speed eftersom servern startat om nu. Nu har vi bosatt oss på ungefär samma ställe allihop. Så nu ska jag uppdatera min fält lite.
onsdag 17 oktober 2007
Detta ska jag hem och öva på.

Kanske till och med gubben kan lära sig att göra detta på mig så jag kan se snygg ut när vi ska på fest/kalas!

Synd bara att det antagligen tar längre tid än det han visar. Kolla tjejen när han satt dit diademet sen kollar ni henne när hon kommer i närbild. Då har hon inget hår som hänger ner och det syns att de lagt ner mer tid på frisyren då.
Nu har jag uppdaterat min bilddagbok. Ni är välkomna att kika där. Hade gärna lagt ut lite bilder på mina jobbarkompisar för att ni ska få se vilka jag jobbar tillsammans med men eftersom jag inte tillfrågat dom så får jag inte lägga ut dom!

Sitter hemma idag, är hemma från jobbet. Mår inget vidare. Ska försöka komma till jobbet imorgon. Saknar min lilla gubbe!
tisdag 16 oktober 2007
Nej jag mår inget vidare just nu. Jag har tantbesök och har riktigt ont i magen. Jag hade bara en ipren med mig idag och den börjar sluta verka nu. Så nu vet jag inte om jag orkar vara kvar på jobbet så länge. Jag låg i vilorummet en sväng innan och det var skönt förrutom att det sprang folk där hela tiden. Hela tiden var kanske att ta i lite, två personer kom nästan precis efter varandra och störtade in, den ena blev livrädd för att hon inte trodde det skulle vara någon där.

Sitter och kladdar på min tidrapport. Chefen får mycket att läsa när han ska sortera in dom. Jag har så ont så att jag helst inte vill ringa, så därför sitter jag och kladdar lite. Sak gå bort och hämta en lapp och önska tider till nästa vecka. Så att vi får jobba.
Jag sa till gubben att jag kanske är hemma imorgon om jag mår så dåligt som jag gör idag. Men då sa han att det kanske var dumt om chefen är här imorgon. Med tanke på att jag väntar på ett viktigt möte med honom. Men jag ska väl inte behöva sitta här och vänta på honom. Det är ju ingen som vet om han kommer eller inte.

När jag kommer hem ska jag försöka lägga över bilder till datorn från mobilen. Ska mnämligen försöka att uppdatera min bildblogg. För jag har lite roliga bilder som vi tog igår. Vi skulle stanna vid hemköp och handla lite på vägen hem från jobbet. Då det inte fanns några parkeringar så ställde vi en bit bort, men då kommer det en poklisbil och ställer sig på lastzonen som finns utanför affären. Tycker att sånt ser fel ut. Om det nu hade varit så att det hade varit vi som hade ställt oss där så hade vi säkert fått böter när han kom. Men han får tydligen stå där när han ska in och handla. Men men, jag fick bilder på det. Funderar på att skicka det till aftonbladet. Sånt lär väl de gilla.

Jag måste även säkerhetskopiera alla bilderna på datorn så att inget händer dem. Inte roligt om det händer.
måndag 15 oktober 2007
jag är så trött på vissa på detta jobbet. När jag ser dem känner jag hur jag vill be dem dra åt helvete. Fast vissa av dom skulle inte ens fatta det. När man ber en människa vara tyst för att man vill koncentrera sig på jobbet så borde de ju fatta det. Men ack, vilka idioter det finns i denna lilla värld. Fast det visste man ju innan.

--

Måste bara länka till denna sjuka/roliga video..



Skruva upp volymen och skratta!!

--

Ska faktiskt ta och jobba lite nu, även om jag inte vill det. Har faktiskt tappat lusten på att jobba sen några veckor tillbaka. Hoppas verkligen på ett T2 projekt. Då kanske man kan få roligt igen, det är ju det som vi egentligen vill göra.

--
Chefen är tydligen inte här idag så antagligen blir det inget förens imorgon. Får väl se vad som händer.
Ja jag undrar vilken anställningsform jag kommer att ha när jag går härifrån klockan nio ikväll. Undrar om min chef över huvud taget kommer ihåg att jag har jobbat mina timmar för en tillsvidare anställning.

Idag är jag lite trött och har ont i huvudet. Nu är lillebror med på jobbet igen.
Fick inte sitta på det projeketet jag ville sitta på så jag är lite "ur balans" idag. Känner att jag inte tål så väldans mycket skit en dag som denna.

Idag har jag köpt sista ciggpaketet. Så nu är det slut. Jag måste verkligen sluta. Det är ju skadligt för mig och personer i min omgivning. Sen kostar det en massa pengar.
På tal om pengar, de är snart slut och det är en och en halv vecka tills lön. Men förhoppnigsvis klarar vi oss ändå.

Skriver mer sen nu måste jag jobba lite.
söndag 14 oktober 2007
Ja idag har jag fått mig ett jobb. Jag ska göra en hemsida till en kompis som ska starta upp ett eget företag.
Företaget ska inte startas upp direkt utan ska först prövas, därav hemsidan. Sen om det går bra och hon får många intresserade så startas företaget och då kanske jag till och med får lite pengar för jobbet med hemsidan. Men det gör faktiskt ingenting om jag inte får något, för det är bara kul att få hjälpa sina vänner. Sen är det dessutom bra för mig att fortsätta att göra hemsidor så jag håller det igång. Jag fick ju VG i webdesign för att jag faktiskt är bra på det jag gör. Tror jag i alla fall. Min lärare verkade vara lite flummig. Men men, jag har ett betyg i alla fall.

Vill ni se vad jag gjort så kan ni gå in på Sölvesborgs handikappidrottsförening sida. Den har jag gjort. Ni behöver inte gnälla på färgerna på sidan. De är så för att synskadade lätt ska kunna läsa.

Kom igen nu och rösta på mig...

torsdag 11 oktober 2007
Just nu känner jag bara att jag helst av allt skulle vilja ha en kudde och bara sätta mig ner och gråta lite. Jag känner inte alls för att jobba här längre. Men jag är som tur inte ensam om att inte vilja jobba här. Gubben känner inte heller för det. Men jag hoppas att han hittar ett annat jobb som han har utbildning till. Han är värd att jobba med det som han verkligen vill göra. Jag vill att han ska må bra. Jag vet att han inte mår bra av att jobba här, det märks att han är trött och så när han kommer hem.
Jag vet med mig själv att jag antagligen inte är en ängel att leva med när jag kommer hem härifrån. Jag är trött och allmänt gnällig och skriker gärna lite också.
Jag vet att när vi kommer hem så går det ut över fel personer, men hur lätt är det att ställa sig upp på jobbet och skrika? Fast det är väl det man egentligen ska göra, eller? Ska man behöva gapa och skrika för att få det bra på jobbet? Jag tycker att alla ska bli behandlade lika istället så slipper man känna så. Visserligen har de varit snälla nu och gett os dagtider och allt det där. Men man måste ju ändå må bra, annars blir man sur och gnällig när man kommer hem.
Jag vet att gubben tycker att jag är jobbig, men kan inte hjälpa det. Jag känner att jag tar åt mig precis allt efter en dag på jobbet. Det räcker att säga bu, så är jag redan ledsen.

Men nu ska jag i alla fall hem och hälsa på lillebror, han fick komma hem idag. Det blev ingen operation. De vet ju fortfarande inte vad som är fel på honom. Men nu är han hemma i alla fall. Han skulle få kallelse så att han får åka in och göra lite tester. De måste ju komma på vad som är fel. Jag och gubben har nog listat ut vad det är, han är mjölkallergiker. Så nu blir det ingen O'boy. Ha ha ha ha ha
Idag sitter jag på CH igen. Det var ett tag sen nu. Men det känns inte bra. Jag vill verkligen inte jobba med det. Har ju testat att sitta på fram nu ett tag och det är ju så underbart så det sitter jag gärna på lite till. Vi ska jobba på söndag och då hoppas jag att jag får sitta på fram så att jag kan få lite provision.
Om "bossen" jobbar på söndag så hoppas jag att jag får ett erbjudande om tillsvidare anställning för nu har jag jobbat ihop mina timmar till det. Men antagligen är alla så stressade på söndag så jag får vänta tills på måndag. Men men det gör mig ingenting. Jag hade ju ändå tänkt att tacka ja till en tillsvidare anställning. Men det menas ju inte att jag måste jobba här i all evighet. För det vill jag verkligen inte.

Jag var inne och läste Magnus Ugglas blogg igår. Han är helt underbar. Han skriver precis som vilken bloggare som helst. Innan man var inne och läste så trodde jag mest att det skulle vara en massa reklam om hans plattor och så. Men så var det inte.

Vi trivs inte bra här på jobbet någon utav oss. Men eftersom man inte har något annat så får man ju stå ut. Ska gå in på arbetsförmedlingen och kolla om det finns några jobb som personlig assistent som jag kan söka. Men man får inte hoppas för mycket. Jag undrar bara hur lång uppsägningstid man har härifrån. Men man kan väl räkna med en månad för det är väl det vanligaste. Även om man söker jobb så kan man väl säga att man har en uppsägningstid på en månad, det borde de ju förstår, arbetsgivaren alltså.

Jag vill egentligen plugga lite, skulle kunna tänka mig att jobba med ekonomi precis som min mamma. Räkna löner och så där. Det verkar vara ett roligt jobb. Jag vill sitta på ett kontor och sköta mig själv. Jag gillar att vara själv, jag gillar egentligen inte att jobba i grupp. Men som tur är, är vi en härlig grupp här på CH.
onsdag 10 oktober 2007
Ja nu är det lite tråkigt på jobbet.

Min lillebror ligger på sjukhus så man är inte riktigt som man ska vara i huvudet heller. Han ligger och väntar på om han ska opereras eller inte. De ska ta en massa tester och så.

Tvättade igår igen, ska göra det idag igen. Har tvättat några maskiner varje dag, då är jag snart igenom all smutstvätt. Har ju blivit en del nu när vi varit och jobbat så mycket.

Jag hatar verkligen att städa. Så det är inte konstigt att det ser ut som det gör hemma. Men vem orkar bry sig då? Ändå ingen som kommer och hälsar på oss. Och de som nu vill hälsa på får väl slå en signal innan så man kan städa som en idiot innan. Det är alltid så.

Nu ska jag ta mig lite lunch.
tisdag 9 oktober 2007
Fy nu mår jag dåligt, har ont i magen och mår lite illa. Det var precis två ambulansmän här på jobbet och hämtade en utav de som jobbar här. Det verkade inte alls vara bra med henne. När jag såg ambulansmännen började jag direkt må illa. Var tvungen att ta en liten rast.
Vi hade så mysigt igår, åt lasagnette och tittade på TV, jag sprang ett par vändor ner till tvättstugan. Jag hann tvätta tre-fyra maskiner. Men jag hann inte diska. Så det får jag ta och göra idag. Eller om jag flörtar lite extra med gubben så kanske han gör det medans jag tvättar och städar toaletten.
Mina katter älskar nämligen att skita ner där. Riva ner saker på golvet är tydligen det roligaste som finns. Jag förstår mig inte på dom. De kan vara bästa vänner en dag och andra dagar så går de runt och tittar argt på varandra. Fast jag tror att det är Sallys fel, hon är en riktig sur-kärring, men Zlatan gör det inte bättre. Han är kaxig och en riktig bråkstake. Shakira tror jag inte gör någon någonting. Hon bara sitter och tittar på de andra.

Sitter på jobbet nu, har precis kollat upp besiktningstider för våra "fin-bil". Den behöver besiktigas nu innan sista oktober. Sen kommer ju skatten också, det är dyrt med två bilar. Fast jag tror att det är bra att vi har den bilen, för den som vi kör nu är nog på väg att ramla sönder. Jag hatar den bilen. Den är värdelös.

Glömde föra över bilderna som jag tog igår till datorn, så därför har jag inte uppdaterat min bilddagbok. Men det kan jag ju göra när jag kommer hem. Jag har tagit så fina bilder på Skorpan, Rocky och Chippie. Försökte få en bild på, Kis dotter, Mitzie också men hon vägrade att vara med på bild. Hon kunde absolut inte sitta still.

Nu har de kunder på besök här på mitt jobb, så då ska man bete sig ordentligt och sitta på sin plats och se glad ut. Jag sitter här med mjukisbyxor och ser allmänt trött ut. Kanske inte den bästa bilden av mig. Men men det struntar jag i.

Jag måste förresten säga en sak, jag har ett konto på facebook, vilket är väldigt roligt. Tyvärr har jag inte hittat så många klasskamrater och så. Lite svårt att söka på dom också eftersom de flesta har helt vanliga "Svensson" namn. Men jag har i alla fall hittat några utav mina vänner. Jag är till och med kompis med Magnus Uggla. Skitroligt. Jag skickade en "friend-request" till honom och han tackade ja. Det trodde jag faktiskt inte. Men det är hur kul som helst.

Nää nu ska jag ta och jobba lite. Annars får jag nog inte vara kvar så länge.
måndag 8 oktober 2007
Måste bara säga, tack till tinkerbellan. Var hittar du allting egentligen.
Detta var verkligen en rolig sida där man kan prova ut frisyrer.
Kan inte låta bli att sitta och testa mig fram. Lägger in lite fler bilder.
Originalbilden
Detta var faktiskt fint!
Jag gillade inte blondt innan när jag testade men det var faktikst fint.
Fast brunt är alltid snyggt
Blonda lockar är alltid snyggt
Men brunt var inte heller fel
Detta var bara en test
Man jobbar och jobbar, och vad får man för det? Egentligen ingenting. Möjligtvis a-kasse dagar. Jag vill ha ett annat jobb faktiskt, men jag tänker inte säga upp mig på detta jobbet förens det är klart med ett nytt jobb. Jag vill ju inte sitta utan jobb. Vill inte vara arbetslös i detta samhället Reinfeldt har skapat.
Hörde en debatt med honom och Mona Sahlin igår. Jag måste säga att Reinfeldt inte har alla hönsen hemma, han påstod att i det samhället som socialdemokraterna skapat så blev de rika, rikare och de fattiga ännu fattigare. Hur tänker människan egentligen? Det är ju just så som han har skapat det.
Även om det tar emot måste jag erkänna att Reinfeldt faktiskt hade rätt i en sak, och det var att de som går på "aktivitetsstöd" eller som det nu heter "Jobb- och utbildnings garantin" ska fortfarande räknas som arbetslösa. Det ska inte bara vara ett sätt att få statistiken att se bra ut. Är man arbetslös så är man inget annat. Jobb- och utbildnings garantin är ingen garanti på att man får jobb. Så egentligen är det fel namn.
Skulle det vara val nu igen så skulle jag nog rösta likadant som jag gjorde i valet (ett mindre parti). Men egentligen skulle man ju rösta på socialdemokraterna bara för att slippa Reinfeldt. Men så ska man ju inte behöva göra. Jag vet flera personer som sagt till mig att man inte ska göra så som jag gör, "man ska rösta på socialdemokraterna eller moderaterna". Men jag tänker inte vara som alla andra. Demokrati handlar väl om att man får välja fritt? Varför har vi så många partier om man inte får rösta på det man vill? Ska man rösta som mamma och pappa gör bara för att man inte vågar gå sin egen väg? Nej nej, jag röstar på det jag vill och kommer alltid att göra det. Ingen annan som kan välja åt mig.

Igår blev det pizza, gubben blev glad. Han fick sin vilja igenom! Men det är klart jag måste ju ge med mig lite nu när jag fick köpa ny, fin väska!
Idag vet jag inte vad som händer. Slutar klockan fyra. Tror jag ska hem och hämta hundarna och våra datorer hos mamma och pappa, sen ska jag hem och städa. Jag måste verkligen göra det nu. Tror till och med att jag ska ta och slänga in två tre maskiner tvätt som jag kan hänga i lägenheten på min tvättställning. Har ju egentligen jättemycket tvätt som jag ska tvätta, men tyvärr har vi ingen torktumlare i tvättstugan. Har sagt till hyresvärden att jag vill ha en torktumlare, men det verkar inte som om det kommer. Tror jag ska ta och leta upp om det är någon som skänker en torktumlare för då kan han ju bara åka och hämta. För jag misstänker att det är pengar som är stora problemet eftersom han ganska precis köpt fastigheten.

Nu har vi snart lunch, har suttit och skrivit ett tag, har tagit några samtal i mellan skrivandet. Just nu ringer vi till företag. Det är något av det tråkigaste jag någonsin har gjort. Men det är väl bara att bita ihop och fortsätta. Jag får ju vara glad att jag får lön i slutet av månaden. Kanske det blir en dubbel lön också, sitter ju inte helt fel. Då kan man betala av sina skulder och kanske samtidigt gå in någonstans och kolla upp om man kan få ett huslån och sådär. Hade gärna flyttat in i hus nu, det hade varit så skönt. Har lite planer på att köpa mammas och pappas hus. Mamma har ju problem med att gå i trappor och så, så de vill flytta in till en lägenhet. Det hade ju varit synd och sälja huset till vem som helst. Så då kanske vi ska köpa det. Jag har ju även lite planer på ombyggnad och hur det kommer att se ut efter det. Jag vill bygga om toaletten så att man får in dusch och tvättmaskin där. Köket vill jag också ha ombyggt men det lämnar jag över till kocken! Sen vet jag precis hur jag vill att vardagsrummet ska se ut. Men det får bli en hemlighet.
söndag 7 oktober 2007
Hittade till en kulig sida. Jag som ändå har funderat på hur jag ska se ut i håret. Om jag ska klippa mig eller jag ska låta det växa och permanenta det. Nu vet jag nog hur jag ska göra!!!


Usch!

Detta var ju lite bättre i alla fall!

Hjääälp! Ser ju ut som ett troll!

Bättre än förra!
Ser ut som min moster! =)

Blond ska jag inte vara i alla fall!
Detta var fint! Jag gillar lockarna!

Riktigt fint!

Så här ska jag se ut när jag blir stor!

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Gubben vill ha pizza ikväll men vi får se hur det blir med det ;o)

Jag måste hem och städa av i köket, ser ut som "Hej, kom och hjälp mig" där. Inte alls kul, nästan lite äckligt. Det är ju så jävla tråkigt att städa.
lördag 6 oktober 2007
En lugn kväll blir det ikväll, hemma hos mamma och pappa. Lite räksallad, en film och lite datorsittande.

Skulle ju egentligen städat idag men det blev inte så, vi åkte till markislagret istället, jag köpte mig en fin ny väska!

Ska försöka stiga upp i vettig tid imorgon och städa där hemma. Annars får jag ta det i veckan, vi jobbar ju lite dagtid nu i veckan. Annars får det bli nästa helg. Smutsen springer ju inte iväg tyvärr ;o)
Ja nu när jag skaffat mig en bra kamera så måste jag ju ta och skaffa mig en bilddagbok, men jag var inne på Bilddagboken.se som nästan alla andra använder sig utav. Men jag gillade faktiskt inte den. Visst jag förstår idén med en bilddagbok att man sätter in bilder istället för text, men jag vill ändå ha något kombinerat. Lite text, lite bilder. Men får väl ta och lägga upp en egen bilddagbok, har ju ändå lite idétorka nu när det gäller hemsidebygge! Fast jag vet inte om det är värt allt besväret när det finns fina bloggar som man kan använda sig utav.

Får väl ta och lägga in ett par bilder här då, de första jag tog med min fina N95:a!


Rocky

Skorpan
Mitzie
Sitter och lyssnar på musik från mobilen samtidigt som jag sitter och spelar yatzy. Jag vet att jag egentligen ska sova nu men jag kan inte. En kompis ringde innan idag och undrade om vi ville hänga med på bio men jag sa att vi skulle hem till mamma och pappa och äta middag sen skulle jag försöka komma i säng ganska tidigt eftersom jag inte riktigt sovit ordentligt nu på två nätter. Men jag kan verkligen inte sova, får väl ta och försöka i alla fall.
Lyssnar i alla fall på örats låt, guardian angel. Sjukt bra låt!

Är riktigt trött på en människa just nu. En ganska omogen människa om jag får säga vad jag tycker, och det får jag ju säga eftersom vi bor i Sverige. Jäkla tur jag slipper träffa människan i alla fall.
Jag är glad att jag har de jobbarkompisar som jag har. De är helt underbara. Tack för en trevlig fest förresten. Det får vi ta och göra om.
Glöm inte företags festen som jag är med och anordnar nu i oktober. Det kommer ju en hemlig gäst! Jag lovar att ni vill vara där! Där missar ni något alla ni som inte jobbar kvar eller jobbar alls där jag jobbar! :P
fredag 5 oktober 2007
De jag ringer till idag är knäppa. Jag lovar, hur många gånger är telefonister otrevliga när man ringer till ett företag? Det passar sig inte riktigt.

Sitter och trycker på telefonen. Har redan hunnit slösa upp batteriet. Har spillt fil på telefonen. Har glömt att stänga kameraluckan några gånger. Undrar hur detta kommer gå ;o)
torsdag 4 oktober 2007
Måste bara länka hit. Här kan du gratis registrera dig och lyssna på musik, du kan göra dina egna låtlistor, sök på massor av låttitlar! Glöm inte att trycka på svenska flaggan innan du registrerar dig, så att det står på svenska!

http://www.deezer.com
slutar om en liten stund, jag längtar så. Gubben sa till mig att jag inte fick röra telefonen när vi kommer hem eftersom den ska ligga i 12 timmar och ladda utan att avbrytas. Jag vet att han sa så för att jag är så sugen på att åka hem och trycka på telefonen. Så jag kommer skita i att låta den ligga, bara den är färdigladdad så kör jag på.
Idag är man riktigt trött, var hemma väldigt sent inatt, eller egentligen väldigt tidigt imorse. Klockan var nog fyra halv fem innan vi gick och la oss igår. Det var ju "CH" fest och det var faktiskt riktigt kul. Tyvärr var jag chaufför igår som vanligt och då blir man ju tröttare än de som dricker.
Men steg ändå upp ganska tidigt idag för att köra in och hämta ut telefonerna. Så nu ligger de på laddning hemma hos mamma och pappa. Ska bli så kul att komma hem och knappa lite på den. Vill ju prova den och så. Längtar hem som fan just nu. Kanske inte så konstigt. Jag är trött och jag vet att min telefon ligger och väntar på mig.

Vi fick sluta tidigare ikväll eftersom de lagt schemat så att vi börjar klockan 9 imorrn. Så istället för att sluta klockan nio ikväll får vi gå redan klockan sju. Jippi!
onsdag 3 oktober 2007
Idag är jag j*vligt irreterad på allt och alla. Nu har vi precis haft lunch, vi var och åt pizza för att vi ska iväg med jobbet ikväll och festa. Då behöver man ha något mer i magen än nudlar.
Anledningen till att jag är irreterad är som vanligt dessa chefer som retar gallfeber på mig. Sur och krängd och på dåligt humör. INte riktigt vad man vill komma till på jobbet när man själv är på bra humör...

En annan sak som irreterar mig är att det ligger två stycken nokia N95 och väntar på mig och gubben. Vi fick posten precis innan vi skulle åka till jobbet och då hann vi inte åka in och hämta ut dom. Så det får vi göra imorrn. Men då måste vi stiga upp lite tidigare och så för att hinna med att lägga telefonerna på laddning. Och antagligen är gubben lite trött imorrn efter festen med jobbet. Jag tänkte först att jag kan ta hans leg och hämta ut hans mobil samtidigt som min men det stod på lapparna att det endast är adressaten som får hämta ut telefonen.

Får se om det blir så att jag dricker någon cider ikväll, men då blir det svårt med skjuts och så. Så det blir väl att jag får låta bli, jag brukar ju låta bli eftersom jag inte tycker om att dricka. Men men vi får se vad som händer. Kanske inte blir något överhuvudtaget. Vi skulle nämligen få sluta tidigare ikväll med betalning men nu verkar det inte så.
tisdag 2 oktober 2007
Jag hittade något roligt idag..
måndag 1 oktober 2007
Chattade med kundtjänsten idag. Han kollade upp min order och det verkade inte som om den var riktigt klar. Den skulle bli klar imorgon och skickas då. Jag skulle höra av mig imorgon igen för att få kollinummer om det är så att den skickats iväg. För jag vill följa den på vägen ner och se när den är framme. Jag längtar så mycket. Nu ska jag bara sälja min gamla telefon, en nokia 6280.
Nu har jag nytt utseende igen. Jag älskar att göra om så det är nog inte sista gången jag "målar" om min blogg.

Idag ska vi åka lite tidigare till jobbet för att lämna ett bensinkort till pappa. Jag vill ha pizza idag men det har jag nog inte råd med just nu. Nästa månad får det blir tror jag! Känner mig lite fattig just nu. Ska köpa en sak idag som gör mig ännu fattigare och gör att gubben blir lite småsur på mig.

Ska ta md mig mina ballerina-kex till jobbet idag, och kanske gubbens godispåse också. Kan vara kul att ha det på skrivbordet. Kanske bjuda "Petra" och de andra på "CH" på lite fika. Ska kolla i postlådan innan vi åker om vi fått någon avi om att hämta telefonen, sen ska jag se om mitt doseringsmått kommit också.

Nu ligger mina hundar och sover här bredvid mig i soffan. De är så söta. Jag är så trött idag, har nästan precis stigit upp. Jag tror jag vet vad det beror på, för det första gick jag tills sängs väldigt sent igår, men för det andra så har jag vaknat upp flera gånger inatt och fått titta på klockan. Samma sak var det förra natten.
Fick ett mail för ett tag sedan ifrån en vän. Där fanns några riktigt coola bilder. Tänkte lägga upp dom här så ni får se.

BEST GOOGLE AD


BEST T-SHIRT DESIGN
söndag 30 september 2007
Ja det är riktigt illa, jag är så förkyld att jag knappt orkade jobba idag. Jag åkte i alla fall dit och gjorde mitt bästa. Jag försökta faktiskt att jobba en stund, men sedan satte jag mig på info för att gå ut och städa i köket. Sen sa jag till Sture att jag loggade ut för det är ju ingen mening att prata med folk när de inte hör vad man säger. Man är beroende utav sin röst när man jobbar inom TM. Sture tyckte att vi skulle komma imorgon, men jag åker ju inte till jobbet om jag fortfarande mår dåligt. Då är jag hellre hemma och blir frisk.

Jag förundras fortfarande över vilka idioter det finns ibland oss. Jag själv är väldigt "normal", gjorde ett IQ-test idag och jag hade ungefär det man skulle och lite till. Normal vet jag ju inte om man är ändå. Vad är det egentligen som säger vad som är normalt?

Nu till månadsskiftet blir jag nog fastanställd där jag jobbar nu. Kan vara bra eftersom man får dubbel lön då. Får jag det har jag tänkt mig att bjuda hela min familj till en heldag på Ullared och sen en snabbis ner till danmark och handla öl.

Tänkte att jag skulle berätta lite vad som hänt i veckan. Vet ju att jag är lite dålig på att uppdatera min blogg.

Vecka 39

Måndag - Hände egentligen inte så mycket. Vi var på jobbet precis som alltid. Jobbade kväll med "CH" (skriver inte vad pga tysdnadsplikt)
Tisdag - Jobbet som vanligt, jobbade kväll. Gick inte så bra. Jobbade med "CH"
Onsdag - Jobbade kväll igen, Gick riktigt bra faktiskt på "CH". Pratade med Richard om när vi kommer få vår dagtid. Han visste inte riktigt men sa att det skulle bli utbildning på måndag vecka 40.
Torsdag - Jobbad kväll, gick hem lite tidigare pga halsont. Fick reda på att utbildningen är på tisdag vecka 40. Och fick schema på veckorna 40,41 och 42. Åkte hem till mamma och pappa för att hämta hundarna.
Fredag - Mamma ringde och undrade om vi skulle laga mat tillsammans eftersom pappa blivit bjuden på mat när han slutade sin praktik. Vi tog med oss datorerna. Lillebror var på fest så vi sov över på hans rum.
Lördag - Åkte till ekohallen och handlade en massa onödigt ;) Handlade lite mat för att laga hemma hos mamma och pappa. Jag hade feber, 38,7 °C. Åkte hem på kvällen.

Pappa har satt på kaffe, så nu blir det en fikapaus.
fredag 28 september 2007
Idag ringde jag till tre och förlängde mitt abonnemang. Till det fick jag ny mobil, jag valde Nokia N95. Gubben tog samma mobil, så nu är vi låsta till tre i 24 månader till, men jag är himla nöjd med dom så det gör mig inget. Det skulle ta två till tre arbetsdagar innan vi får den. Så skönt!!
torsdag 27 september 2007
Satt och kollade på Jay Leno igår. Sen i slutet av programmet brukar ju en artist sjunga och det brukar jag bara lyssna på med ett halvt öra för det brukar vara skit för det mesta. Men igår så kunde jag inte låta bli att lyssna. Det var en bra artist, även om han såg ut som om han hade rökt på så kunde jag inte låta bli att bli fascinerad utav hans lite udda röst. Lite skrovlig men samtidigt väldigt behaglig att lyssna på. Sen såg han ju bra ut också och det gör ju aldrig något. Tyvärr såg jag inte hela namnet igår, såg bara Paolo och efter en sökning på google så gav det mig inte mycket information. Så det slog mig att söka på jay leno och då kom jag in på hans sida. Där fanns ju namnet med, han hette Paolo Nutini. Låten han sjöng igår var "Last Request". Lägger in den här. Lägger även med lite annat som låter bra.







onsdag 26 september 2007
Åhh jag älskar Ika i rutan, fast jag gillade inte henne jättemycket som barn. Men här ska ni få..






Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:

17. Mamma och pappa
40. Maria
37. Magnus
36. Liza
48. Per
35. Kundservice
24. Jansson
63. Har inte så många på min lista, har ju sorterat bort en massa nr...
20. Mamma
52. Sabina
21. Helgi (mammas väninna)

Har du pussat nummer 20? - Öhh, Nej!

Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 36? - Vi gick på komvux tillsammans

När ska du träffa nummer 48? - Ingen aning, träffas inte så ofta längre.

Är nummer 52 söt? - Ja så himla söt. Har tyvärr flyttat till USA så nu kan jag inte dricka kaffe med henne.

Vad var ditt första intryck av nummer 35? - ha ha. Kundservice är väl aldrig vidare bra?

Hur träffade du nummer 17? - Jaaaa... Mina föräldrar...

Gillar du nummer 21? - japp! Hon är grym!

Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? - nej tyvärr. Måste ta och hälsa på hos henne!

När såg du nummer 20 sist? - igår..

Har du varit i nummer 63 hus? - finns inte med på min lista

När är nästa gång du ska träffa nummer 24? - Har aldrig träffat personen, det är min sambo som lagt till nummret.

Är du nära vän med nummer 37? - jo det kan man väl säga

Har du gått på bio med nummer 40? - ¨nej..

Skulle du kunna gå ut med nummer 21? - hmm nej.

Vad pratar du och nummer 52 oftast om? - gamla minnen och skitsnack! Saknar henne!

Känner du nummer 48? - japp

Skulle du kunna ge nummer 21 en kram? - absolut

Hur är vänskapen mellan nummer 36 och 52? - de känner inte varandra

Hur länge har du känt nummer 35? - i ca 18 månader då jag tecknade mitt abonnemang.... hi hi

Har nummer 17 ett förhållande? - jodå!

Har du velat slå 40 i ansiktet? - nej..

Hur träffade du nummer 35? - men kundservice!!
tisdag 25 september 2007
ella ella eh eh

Fick den låten i huvudet idag tack vare "Petra". Hon såg mitt rosa paraply och började sjunga. Just nu har vi sjukt roligt på jobbet. Vi skrattar hela tiden. Tror det är det som gjort att jag inte skrivit här på länge. Det är lättare att skriva när man mår dåligt, det är då man behöver skriva av sig ju. Men när livet leker och allting känns skönt så är det inte samma behov att skriva på samma sätt.

Nu ska vi ta en smygrast, chefen har ju försvunnit.
onsdag 12 september 2007
Sorry, nu har jag inte skrivit på länge igen, men jag har haft hur mycket som helst att göra. Vi har fått ett nytt projekt som är skitroligt. Ska skriva lite mer sen, nu ska vi snart samlas här. Så jag hinner inte med att skriva just nu.
torsdag 6 september 2007
Ja nu kommer vi får jobba kväll igen. På måndag börjar vi klockan ett istället för nio. Visserligen är det skönt att slippa gå upp så tidigt på morgonen, men det har varit så skönt att vara hemma klockan sex på kvällen, och man kan äta i lagom tid och till och med kolla på TV. Men nästa vecka är det kört, jag som nu har börjat kolla på både idol och heroes kommer inte hinna med det.

Visserligen var idol inget vidare den här säsongen. Men jag vill kolla för jag har hört att någon som jag känner har varit på audition så jag måste se honom göra bort sig, eller vem vet, det kanske till och med gick bra för honom. Jag har ingen aning. Jag umgås inte med honom längre.
onsdag 5 september 2007
Vi var hemma hos mamma och pappa igår igen, efter maten satt jag och kollade på Jerry Springer. Det är ju helt sjukt vad folk håller på. Jag såg inte hela avsnittet men tror det handlade om killar som gick utklädda till tjejer. Jag är som sagt ingen fördomsfull person, så jag bryr mig inte om det finns de som vill leva på det sättet, men däremot så tycker jag att den man lever tillsammans med måste få veta hur det egentligen ligger till. Och en annan sak jag satt och tänkte på, hur tusan kan man missa att vissa tjejer egentligen är killar? Det är ju så det syns på långt avstånd. Det var en av tjejerna som jag faktiskt skulle kunna tänka mig att till och med jag skulle kunna gissa fel på, men de andra var det ju så uppenbart.
Och varför skriker publiken "Jerry, Jerry, Jerry" när de på scenen börjar slåss? Han är ju inte ens i närheten och han säger inte ett ljud under tiden de slåss? Varför då ens skrika hans namn?

Idag när jag kommer hem ska jag skicka in till folksam om försäkring.

Igår blev jag så trött här på jobbet, jag var sur på precis allting. Och nu är detta projektet vi sitter på, på väg att läggas ner, så därför kommer det bli kvällstid igen. Inte kul alls. Men förhoppningsvis så är det nya projektet ett bra projekt.

Nu ska jag kolla om jag vann något på tävlingen vi hade i somras.
måndag 3 september 2007
Hittade lite filmer på Tanja, Tinkerbellans ursöta hund!!

Tanja 12 v och 5 dagar


tanja vs Polle


Tanja Leka


Sen har jag även hittat lite andra filmer med roliga hundar och katter. Den första är min underbara favorit!!!!

She Made The DoG TaLK


Cats talk
Varför finns det de som säger att Sverigelotten är enkel att sälja? Jag vet knappt vad det är för lott, eller det vet jag ju visst, men om jag får välja så tar jag hellre en trisslott eller två tian-lotter. Men på detta jobbet finns det folk som är mycket bättre än alla andra, i alla fall om de får säga det själv. Men så är det ju i det verkliga livet också. Och sådana där "Wannabees" är det värsta jag vet. Men jag vet ändå vilken som är "dåligast" (ett litet internt skämt). *ler*

Idag fyller min gamla mamma år! Grattis mamma! Jag vet ju att du läser. Jag glömde ju bort att säga det imorse när vi lämnade hundarna! Men du fick ju din present i helgen! Vi lagade mat och hade kul nu i helgen. Idag skulle pappa göra sin supergoda paj. Jag längtar redan. =)

Sen ska jag ju egentligen hem och städa. Ser ut som f*n hemma just nu! Men det är väl så det blir med en massa djur i huset och när man jobbar hela tiden.

Vilket fint meddelande du lämnade tinkerbellan, tyvärr har min mobil legat urladdad ett tag nu. Men klart vi ska kunna hitta på något någon dag, får se när jag har lite tid över.
Nu ska jag gå coh sova. Egentligen skulle jag vilja skriva lite men jag hinner knappt. Vi ska ju upp och jobba imorrn.
Ska kanske sitta på kassan, och det nya projektet.

Äh va f*n, jag skriver lite i alla fall.
Idag har vi hjälpt mamma och pappa med tävlingen, sedan åkte vi till biltema för att gubben skulle köpa lite grejer till vårt kylskåp som vi ska ha i bilen.

M var hemma hos lillebror idag, det var ett tag sedan man såg honom.

Jag är fruktanvärt törstig just nu men har inget gott att dricka här hemma. Kanske blir lte vatten innan jag går och lägger mig.

Händer lite saker nu som inte är så roliga, men det löser sig alltid, det brukar det göra.
onsdag 29 augusti 2007
Skorpan tålde inte maten hon fick idag, hennes mage ville inte behålla det. Får se hur hon mår imorgon. Hon brukar aldrig ha problem med magen. Men det kan vara så att hon kanske inte fick någon mat hemma hos mamma och pappa. Men ska ge henne imorgon när vi vaknar för att se om hon mår bättre då. Rocky har ju också haft lite problem med magen, hoppas verkligen inte att det är något allvarligt.

Idag har det varit lite roligare på jobbet, förutom när Mr Snok kom och sa att han skulle säga upp sig, det var ju hur tråkigt som helst. Han tillhör ju vårt gäng. Nu fattas både han och "Lisa Nilsson". Nu är det bara jag, gubben, lillebror och "Petra" kvar.

Letar lite efter ny blogg, är inte helt nöjd med uppbyggnaden utav denna bloggen. Men men får väl se vad som händer. Jag skriver ju i alla fall här om det är så att jag hittar till ett nytt ställe.
tisdag 28 augusti 2007
Fy fan vad äckligt. Jag köpte en chokladboll idag på jobbet efter lunchen. Tog ett litet bett och höll på att spy, kollade på min boll och då var det mögel på den. Hon som fyller på maskinen har ju varit här idag och fyllt på, så det måste ha varit något fel på just den bollen. Men jag fick nya pengar av chefen för att hämta en ny, men den nya ligger bara i min väska nu, vet inte om jag vågar äta den ;)

Sen satt jag och tänkte på en annan sak, jag vet ju inte hur mycket de kommer dra från banken på min bilförsäkring, den är ju höjd nu. Men men jag har räknat ut en ungefärlig summa. Sen ska jag betala in till lillebror också, han har ju betalat ett par gånger åt oss.

Nu ska vi snart sitta på ett nytt projekt, men först ska jag ut och ha en smoke med gubben och "Petra"!!
måndag 27 augusti 2007
Ni får ursäkta att jag inte skrivit varje dag men det har varit mycket att tänka på. Nu är det i alla fall löst på jobbet fram till oktober. Sen får man väl se om man är kvar efter det. De vill i alla fall inte bli av med mej, inte gubben eller lillebror heller.

Har redan slutat för idag, jobbade bara halv dag eftersom vi ska börja dagtid från och med imorgon. Nu ska jag flörta lite med gubben så att jag får låna hans dator.
söndag 26 augusti 2007
Idag har vi hjälpt mamma och pappa på DM i Pukavik. Gubben kokte korv som jag och H sedan sålde. Vi fick in en del pengar, vilket kan behövas till föreningen. Det var lite synd på vädret. Ska väl inte klaga egentligen, men precis när alla skulle ha lunch så kom det lite regn, när de sedan skulle börja spela igen så slutade det att regna. Lite synd ju.

Nu har vi varit på fest nere på Alholmen, jättekul. Vi träffade K och F, och det var ju inte igår, så det var najjs. Innan träffade man ju dem ganska ofta. Träffade även J och A, och deras 2,5 månaders son, han var riktigt söt (men ändå lik sin pappa) ;o)

Sen har jag har sjungit karaoke tillsammans med Paul Lötberg, han från idol! Vilken grej alltså. Och inte en droppe drack jag ;o) Vi sjöng Yesterday! Först sjöng jag i en för hög ton men inte lätt nu när man inte sjungit på länge. Jag ville att gubben och lillebror skulle sjunga med men de vågade inte.
När vi flyttade inomhus på grund av alla mygg så skulle tydligen alla tjejerna upp och sjunga, vi sjöng "Främling" och det lät faktiskt jättebra :) Killarna kom upp efter det och då sjöng de "Leende guldbruna ögon" vilket inte lät lika bra! Men sen fick alla barnen gå upp och sjunga "Här kommer Pippi Långstrump"

Men när gubben och lillebror hade druckit några öl och en varsin whiskey så gick det bra att sjunga, vi sjöng "Can't help falling in love with you" och jag tyckte att det lät kanon. Jag hittade rätt toner direkt och jag vet sen innan att min och lillebrors röst passar ihop, speciellt till den låten, den har vi sjungit innan!

Nu ska jag i alla fal sova lite, ska ta med mig Skorpan och krypa ner under täcket!
Godnatt Sverige!
fredag 24 augusti 2007
Ja nu är vi äntligen hemma. Vi har varit hemma hos mamma och pappa och hämtat Skorpan, Rocky stannade kvar hos Christian.
Jag funderar på att gå ut och göra kaffe, även om klockan egentligen är sovdags. Det är ju så himla gott med kaffe.

Idag slutade min "Lisa Nilsson", fy f*n vad jag kommer att sakna henne. :'( Hon skrev det finaste avskedsbrevet jag läst, och vi skrev ju allihop ett litet kort stycke till henne. När jag skrev så skrev jag verkligen från hjärtat, och jag var på väg att börja gråta när jag läste det högt för henne. Vi har ju jobbat tillsammans i sju månader nu. Jag hoppas verkligen att hon kommer och hälsar på någon gång. Inte lätt när hon nu kommer att plugga i Halmstad. Det märktes på bossen R att han också kommer sakna henne. Men han gillar ju alla oss i vår grupp.

Mötet var helt okej, vi kommer att få våra tider, men det beror ju på att vi ska starta upp på nytt igen. Då kan de inte bryta vår gamla grupp eftersom vi är dom mest sammansvetsade av alla på jobbet. De kommer aldrig lyckas dela på oss. ;o)
torsdag 23 augusti 2007
Idag har ledningen möte. Så senare idag får vi se vad som händer med oss. Jag fick inget lönekuvert igår utan det skulle komma idag. Jag hoppas verkligen att hon har fått med min bonus på 2000 kronor. Om två timmar så vet vi om vi behöver komma nästa vecka eller inte. Vill dom inte ha oss här så tänker jag inte komma heller.

Idag regnar det. Det är så trist. Man blir ju inte på bättre humör när man tittar ut och det bara öser ner.
Imorgon ska vi åka till Kristianstad och hämta vinster till DM:et som är på lördag. Sen ska vi nog åka och handla lite korv och så, för vi ska sälja kok-korv på lördag. Hade för mig att Conny också skulle komma på lördag men det vet jag inte. Det hade varit kul om han kom, det är så länge sen vi träffade honom.

Nää nu ska jag väl ta och sköta jobbet.
onsdag 22 augusti 2007
Nu är jag så himla trött på allt j*vla snack på det här stället. Nu visar det sig att många utav oss timanställda inte får några tider eftersom det tydligen går dåligt för företaget. Senast igår så fick vi veta att det kommer nytt projekt som vi skulle få sitta på nästa vecka, men nu vet dom inte längre. Dom vill inte bli av med oss säger dom, men snart får de faktiskt ta och leta efter ny personal. Man j*vlas inte med mig hur mycket som helst. Till och med jag har en gräns, och den är snart nådd........

Tack och hej
Leverpastej

Blog Archive

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)