Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

fredag 25 juli 2008
Imorgon blir det en heldag här hemma.
Vi ska fika vid tiotiden imorgon, grannen ska göra sin fantastiskt goda rabarberkaka och efter fikat ska vi gå till loppiset som är i gamla skolan. På kvällen ska vi grilla och vi blir då bjudna på päronkonjakslikör. Det kommer bli riktigt mysigt.
tisdag 22 juli 2008
Nu är det pride vecka på kanal 5 och de ska visa en film som hette "transamerica" och den verkade vara bra. Ska bara komma ihåg vilken dag den går så att jag inte glömmer den. Den borde vara bra eftersom det är Felicity Huffman som spelar huvudrollen och hon är min favorit i Desperate Housewives som Lynette Scavo.

Godnatt
måndag 21 juli 2008
En ny vecka är kommen. På torsdag ska vi storhandla för då får vi pengar. Jag vet bara inte var vi ska handla. I Mjällby har de billig kattmat som vi brukar köpa på 15 kg säckar, på ICA har de den billigaste hundmaten, men den hade jag planer på att storhandla på LIDL eller NETTO.

Jag ska gå igenom räkningarna idag och se vad som måste betalas in.
Ska åka in till ICA och köpa kattsand också, går ju en del nu med en massa kattungar. Imorgon är dom åtta veckor gamla. Bara fyra veckor kvar innan de är leveransklara. Så jag ska försöka sätta ut en annons på blocket snart.

Kanske ska lägga upp lite bilder här också. Det finns fem kattungar och allihop är hanar.
onsdag 16 juli 2008
Ja nu är jag mätt och trött. Det blev ingen köttfärssås idag utan den gör jag imorgon istället. Gubben pratade med en kompis i telefon och han åt tydligen korvstroganoff så då blev gubben sugen på det. Han gick och vilade efter maten så jag får väl gå och väcka honom nu om vi skulle hitta på något ikväll. Kanske blir till att gå ut till "fjabba grillen" igen. Jag ska ta med mig lite värmeljus och den där "olje-sprutar-makapären", kommer inte ihåg vad det heter.

Det blev inga gräsfrön idag, hyredvärden var här men tro inte att han hade någonting med sig. Vi får väl se när det kommer.

jag dricker i alla fall en kopp kaffe nu efter maten. Är ju en stunds sen vi åt nu men gott var kaffet i alla fall.
Nu är det bekräftat. Arbetsförmedlingen är en lekskola.
Gubben fick papper idag som verkligen var på lekskolenivå. Man skulle fylla i saker som "Min favoritfilm" och "Detta gör mig arg". Vad har det med arbetssökande och göra?

Idag när jag diskade gick en av kopparna sönder, örat trillade av så jag skar mig i tummen. Det blöder lite fortfarande. Fick plåster hemma hos mamma, men det har jag redan tappat bort.

Idag ska jag göra spagetti och köttfärssås. Det är jag superduktig på. sen ska jag kika in på bloggkoll.com för att se vilka som skrivit nya inlägg.

Igår satt vi och eldade i "Fjabba grillen" efter att vi jobbat med att gräva upp jord och lägga utanför rabatten där hyresvärden sen ska slänga ut gräsfrö. Det var roligt att alla var ute och hjälpte till.

Ska söka lite utbildningar, för det enda är väl att vidareutbilda sig för att man ska få ett vettigt jobb. Jag har funderat på läkarsekreterare. Jag skriver ju hyfsat bra och snabbt. Får se vad jag hittar.
fredag 11 juli 2008
*smatter* *smatter* *smatter* Regnet bara öser ner. Det är grymt hur mycket det regnar. Jag skulle inte för allt smör i Småland gå ut nu. Skulle behöva kolla posten och så men jag gör det INTE nu. :)
Men jag ska istället gå och göra lite kaffe och mackor och sen väcka gubben. Får väl göra lite te till honom.

Förresten så blev det inget jobb, inte så oseriös som han verkade vara. Han ville nog egentligenhaft någon som jobbade där gratis åt honom.

onsdag 9 juli 2008
Musicmanager är riktigt roligt. Ni borde prova det.

Nu ska jag snart slå på en kanna kaffe och ta det lite lugnt idag. Gubben ska till ett ställe idag och diskutera lön, och om det är så att de kommer överrens så kommer han troligtvis börja jobba imorgon. :)
tisdag 8 juli 2008
Idag var jag hos tandläkaren och det gick faktiskt ganska så bra. Nu har jag blivit av med visdomstanden som har jävlats. Det blev inte så farligt dyrt heller. 1050 kr totalt. Så nu får jag inte röka, har precis ätit sallad och det kändes att maten gjoprde lite ont i hålet. Nu ska jag dricka mer loka och kolla på TV.

Ha det skönt alla
lördag 5 juli 2008
Var hemma hos mamma och pappa idag och firade Skorpans födelsedag. Vi åkte på en loppisrunda och shopade. Jag har haft mensvärk och tandvärk så jag var inte så pigg.
Gubben gjorde en riktig festmåltid idag med nypotatis och sill. Jag hjälpte mamma att starta upp en blogg, kika gärna in där och kommentera så blir hon glad. Mammas blogg

Sen när vi kom till Gammalstorp var vi ute och eldade med grannarna. Jag kom in för en liten stund sedan eftersom jag mådde lite dåligt. Gubben kommer nog snart in också.
fredag 4 juli 2008

Idag fyller Skorpan 6 år!!
Denna blogg är värd 3 905 kr!! Kolla vad din blogg är värd!!!
torsdag 3 juli 2008
”Man mår illa” Tvåbarnsmamman Anna Lindhe, 48: Jag vet inte vad jag ska göra

Jag förstår att Anna Lindhe, som faktiskt har ett jobb, kan verka ledsen för att hon inte har råd att ha kvar sin trea på Lidingö.

Men är det någon som tänker på oss? Vi som sitter utan inkomst, vi som inte har råd att ta ett deltidsjobb för att vi då riskerar att bli av med den lille ersättning vi har. vi som inte har råd att ens tänka tanken att bosätta sig i någon storstad, utan får bo i en liten lägenhet på landet. Vi som inte har råd att åka bil för att bensinpriset gått upp i skyhöga priser, vi som inte kan ta bussen för att det inte går några bussar där vi bor.

Jag tycker att det är löjligt av aftonbladet att inte visa upp någon av oss som faktiskt har nått botten.
tisdag 1 juli 2008
Idag var vi nere och köpte kladdkaka och chokladkakor, när vi kom hem så satte jag på kaffe och så ringde vi på hos grannen för vi tänkte kolla på allsång med henne. Men hon var inte hemma så vi fick sätta oss och fika själva.

Kollade som sagt lite på allsång. Tyckte stnd om killarna som spelade dragspel och fiol, för bakgrundsmusiken spelades så högt att man inte hörde nåt av det dom spelade. Lite synd tycker jag.

Sanna var lika duktig som vanligt. Jag var ju och såg henne i Sölvesborg när hon sjöng "till en fågel" för en himla massa år sen.


Två av mina favoriter på samma gång!!!!
Fast Jojje var inte riktigt bra på att sjunga, han är bättre som "bevbäae"


Detta är bara för bra!

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)