Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

måndag 30 mars 2009

onsdag 25 mars 2009

Nu har jag köpt nya svarta leggings och tights. Så nu kommer jag bli snyggast på rock-kryssningen :) På onsdag kommer gubbens pappa ner med gubbens lillebror som ska följa med och hjälpa gubben i shopen.

På måndag ska jag tvätta om ingen annan gör det, så brukar vara på det här stället. Så fort man tänker på att gå ner i tvättstugan så är det helt plötsligt kö ner dit. Sen ska det städas här hemma. Storstäda golven, det blir fruktansvärt skitiga golv när man har djur. Men att ha djur överväger att man får plocka fram dammsugaren oftare.

Ska hålla koll lite på Zlatan, för han verkar må lite dåligt.

söndag 22 mars 2009

Nu har jag precis gjort en animering. Jag vet inte om den blev kanon men ni fattar ju i alla fall vad meningen var :)

test zlatan animering

Men nu ska jag registrera mig på Dalahavens forum.

Har köpt en säng till Skorpan idag, först var hon inte så intresserad av att ligga i den, men för en stund sedan låg både hon och Sally i den samtidigt. Jag ska försöka ta en bild sen och lägga ut på sötnosarna!

fredag 20 mars 2009

Jag vill köpa en stegräknare. Ska nog ta och göra det på måndag. För på måndag ska jag börja ut och gå. Vi har ju en bra runda runt skogen här som jag kan gå med Skorpan. Skulle vilja börja cykla med men det går ju inte med Skorpan för hon är inte tränad till det. Försökte en gång hemma hos mamma och pappa för att se om det skulle gå, men hon fattade inte riktigt vad hon skulle göra, så det slutade med att hon försökte springa in i cykelhjulet :)

Beställde hem personbevis idag, för det behövs till att söka utbildningen. Så dom kommer väl nästa vecka nån gång. Då skickar jag in papprena till utbildningen och får hoppas att man kommer in. Ska ju skriva ett fint personligt brev också så att de får veta vilken underbar människa jag är.

tisdag 17 mars 2009

Förresten ska bara snabbt blogga om melodifestivalen. Vann rätt låt? Nej fy bubblan säger jag bara. Opera är något som jag aldrig lyssnar på, det är inte alls min stil och jag tycker inte alls om det. Jag tycker dessutom inte att det passar sig i melodifestivalen heller. Tror att folket röstade på detta elände bara för att de tror att det ska gå bra i Moskva. Men det tror inte jag. Men sen är ju inte jag Bert Karlsson heller. Har han uttalat sig om detta årets vinnare?

Vad arg jag blev när jag insåg att Ystad-Haparanda gänget hade passerat precis här utanför på min födelsedag men att jag missat dem. Men men, det är ju sånt som händer.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe, äta en macka, sen ska jag åka hem till mamma och hämta henne så att vi kan åka och hälsa på lillebror på lasarettet.

måndag 16 mars 2009

Idag har jag varit där. Fast jag är glatt överraskad. Jag tror jag har världens bästa handläggare. Vi satt och pratade om allt möjligt, faktiskt riktigt roligt. Kul att inte bara prata om jobb och sånt hela tiden.
Jag ska antagligen söka utbildning på valjeviken, blir nog att läsa till undersköterska. Men först ska jag kolla upp med CSN och sånt. Vill ju inte bli ruinerad på kuppen. Funderade på att bara ta bidragsdelen men det blir nog lite svårt att överleva på bara det. Så det blir nog till att ta lån också.

Idag fick jag reda på att min kära lillebror hade fått ont i magen IGEN. Pappa åkte med honom till akuten och han blev inlagd, denna gången skulle de nog operera bort blindtarmen för det verkade som om det var den som jävlades. Det har jag sagt från allra första början men de andra två gångerna han har varit inlagd på lasarettet så har han kommit hem direkt igen eftersom de inte hittade något fel på honom. Så nu får vi hoppas att det går bra. Krya på dig brorsan så ses vi imorgon.

Nu ska jag åka och tanka bilen.

torsdag 12 mars 2009

Jag är med i en tävling hos Lily där jag tävlar om ett underbart plagg.

Bilden är från Lilys blogg.

 

Är även med i en tävling hos Kelly där jag tävlar om en underbar tröja.

 

Våra hemtelefoner har lagt av så därför passar det ju bra att vara med i just denna tävling hos Room & Serve


Bild lånad av Room & Serve

onsdag 11 mars 2009

Nu har jag förhoppningsvis ringt till kärringen för sista gången. Idag höll jag på att bli knäpp på henne. För det första skyllde hon på att hon varit sjuk så därför inte skickat ut pappret, men om hon nu varit sjuk i tre veckor (så lång tid jag väntat på sista pappret), så borde de ju tagit in en vikarie. Eller är jag helt borta? Hon tuggade inte på sitt tuggummi denna gången i alla fall, men istället satt hon och suckade i telefonen. Jag kan bli galen för mindre. Jag gillar henne inte alls, men det kanske ni har förstått ;)

 

Nu ska jag kolla om det finns några roliga tävlingar.

tisdag 10 mars 2009

Nu är det städat här i lägenheten. Så nu får det komma besök. Om de tär någon som vill besöka mig på min födelesedag…
Japp ni hörde rätt, idag blir jag ett äldre, snart fyller jag tant.
Usch vad gammal man börjar bli. Pratade med en vän igår och vi tyckte samma sak. Vi började bli gamla, men inte känner man sig ett dugg smartare eller mer intelligent bara för det. Vi diskuterade också att 30 år låter jättemycket, och snart är vi där. När man var mindre så trodde man att vid 30 år så skulle man ha både hus, barn och jobb. Men inget av det har jag ännu. Men jag har tre år på mig ;)

Kram till er alla!

lördag 7 mars 2009

Måste ju bara att dela med mig av lite bilder på Dalahavens egna fotomodeller!

Först kommer det lite bilder på hunden Skorpan

Och så lite bilder på katterna. Zlatan är svår att fånga på bild men ibland går det. :)

Sen kommer det lite bilder på resterande fotomodeller på dalahavens väg.

För mer bilder tycker jag du ska besöka Dalahavens.se

Nu har jag köpt Larz Kristerz skiva! :D

tisdag 3 mars 2009

Idag kände jag för att lyssna på The Beatles. Så jag hittade en Beatles - Webradio som spelar massor med Beatles låtar :)

måndag 2 mars 2009

Jag har inga ord att beskriva det med...

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)