Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

söndag 21 juni 2009

Imorgon börjar sommarjobbet på riktigt. Jag är lite nervös faktiskt. Jag är lixom rädd att jag ska göra nåt fel och så, men det brukar alltid lösa sig till det bästa.

Ikväll har gubben och jag badat, det var skönt. Gubben var så snäll och gullig, han filade mina fötter så nu har jag lena fötter som jag smörjt med fenuril.

Imorgon kommer lillebror och hämtar mig vid jobbet, så jag slipper vänta 2 timmar tills gubben slutar jobbet. Sen ska jag hjälpa lillebror med tvätten eftersom han ska åka till Umeå och behöver väl lite rena kläder.

Imorgon blir det att åka lite tidigare för att lämna Skorpan hos mamma. Grannen som brukar ta hand om henne är säkert hemma men eftersom det blev lite osämja på midsommarafton och hon inte varit nere och tagit kontakt med oss efter det så kan jag lika gärna lämna Skorpan hos mamma.

Hoppas att jag snart får ett brev från Valjeviken som säger att jag är intagen. För då vet jag i alla fall vad jag ska göra den närmaste tiden. Om inte så hoppas jag att jag snart får ett jobb.

Nu ska jag sova så att jag kommer upp i tid imorrn.
Glöm inte min tävling som håller på i ungefär en vecka till!
Godnatt

fredag 19 juni 2009

Nu vill jag önska alla mina kära vänner en varm och mysig midsommar. Här skiner solen och det hoppas jag att den kommer fortsätta att göra hela dagen.

Idag samlas vi “alla” grannar ute i fjabba-grillen. Vi kommer äta nypotatis och sill, gubben ska även göra lerpottesill. Grannarna ovanför skulle göra matjesill-tårta och kladdkaka. Det kommer nog bli en trevlig kväll. Jag har planerat att plocka fram kubbet om vädret håller i sig. Jag ska dricka lite cider och ha roligt. Gubben kommer nog dricka både cider, öl och grogg.

onsdag 17 juni 2009

Idag håller jag till i tvättstugan. Vi hade tre ton tvätt så jag var bara tvungen att tvätta idag. Jag vill få det fint här inne innan midsommar. Men hur ska jag hinna? Jag har hur mycket disk som helst, ett helt sovrum fyllt med tvätt som ska vikas in, Skorpan hår överallt, dammråttor som leker över golvet, stök över hela lägenheten. Jag vill få allt detta klart innan midsommar för efter midsommar så ska jag ju börja jobba.

Vi ska försöka åka till en kompis också för att spela poker. Vi har inte varit där på hur länge som helst.

Vi ska hälsa på Malin också nån gång snart. Förresten Malin, har du fått svar från Valjeviken? Det har inte jag. *håller tummarna för oss*

fredag 12 juni 2009
Ni sitter jag på arbetsförmedlingen igen. Jasg väntar på att de ska rulla upp sina fula rullgardiner så att jag kan få mitt intyg påskrivet. Var inne en sväng igår innan besiktningen men de har tydligen stängt på tisdagar och torsdagar. Det visste jag egentligen om men man kunde ju alltid hoppas på att det stod någon här som kunde släpppa in mig. Jag tycker faktiskt att det är lite löjligt att de inte har öppet alla dagar. Nu när man har papper från f-kassan som ska skrivas på i tid. Tänk om jag hade jobbat idag, då hade jag inte fått den underskriften förrens på måndag.

När jag kommer hem ska jag äta frukost och sedan försöka mig på att diska lite. Inte det lättaste med bara en hand. Jag vill ju inte blöta ner bandaget på den andra handen.
Klockan tre ska jag i alla fall in och ta väck stygnen. För sen börjar jag ju jobba på måndag.

Glöm inte bort min Tävling som slutar den 30 Juli. Klicka på bilden till höger för att komma till tävlingen.
måndag 8 juni 2009
Jag glömde mobilen hemma idag. Synd nu när jag är inne i stan och tänkte ringa Malin och säga att jag redan är här. Sitter på arbetsförmedlingen och har precis skrivit ut mitt CV. Hoppas nu bara att de blir nöjda med det jag gjort. Får ju feedback på vårt personliga brev idag. Ska bli kul att få reda på vad de skrivit om mitt och Malins brev.
söndag 7 juni 2009

Jag hade tur som stod i shopen när heaven and hell skulle signera. De gick förbi mej på vägen ut, det var visserligen bara Vinny Appice och Ronnie James Dio som var med på signeringen.
Jag fick en kram av Vinny på vägen ut och när jag sa bye bye till Ronnie så sa han “bye bye darling” till mig!

Imorgon blir det arbetsförmedlingen. Har precis fyllt i mitt CV på http://www.cv-online.se
På tisdag ska jag på introduktion till sommarjobbet.

Det är jobbigt att skriva med nio fingrar. Jag har ju höger långfinger i bandage eftersom jag, klumpig som jag är, skar mig i fingret och fick sy tre stygn.

måndag 1 juni 2009

Idag var jag på arbetsförmedlingen. Till nästa vecka ska vi göra CV, så jag får väl sätta mig med det ikväll, för sen kommer man ju tillbringa mycket tid nere på festivalen.
Nu har jag fått mitt band. Gubben bjöd på lunch på festivalområdet. Inte det godaste jag ätit men det gick ju ner.

Nu har jag suttit lite vid datorn och slöat.

Ikväll ska vi ner och hämta Fjutt vid stationen.

Det blev ett kort inlägg nu men nu måste jag städa.

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)