Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

tisdag 26 april 2011

Kaffetanten är igång. Jag älskar min kopp som vi köpte på vår senaste resa till gubbens släktingar. Den håller kaffet varmt i flera timmar. Precis så som jag vill ha det. Läste precis om denna muggen här och där fick den ett ganska dåligt betyg, men jag kan då inte hålla med. Att den ska vara svår och öppna är ju sanslöst, kan man inte öppna muggen ska man nog inte dricka kaffe heller. Krävs ju ingen Einstein precis.

Bilden lånade jag från testet eftersom jag inte har några batterier i min kamera.

10.-Shell_7-eleven-My-mug

Nu ska jag snart göra mig iordning för att åka till praktiken. Tänkte höra om jag kunde få gå en halvtimme innan vi slutar idag. Det återstår att se om de går med på det.

Tvättat har jag gjort med, tre maskiner, det var allt som behövdes tvättas, var ju tvungen att tvätta mina arbetskläder.

 

Nej nu måste jag göra mig iordning, måste ju lämna Skorpan med. :)

söndag 17 april 2011

Idag var jag och gubben i Krokås, vi gick ut i skogen och grillade korv. Letade pinnar på vägen dit och grillade sen korven med pinnar. Var en hel drös med folk, Malin, hennes tre syskon med respektive och Malins systerdotter, Malins föräldrar och jag och gubben. 12 personer som grillade korv, skrattade och hade roligt. Det var roligt att träffa Malins lillasyster som jag inte sett sen, ja jag vet inte, det var i alla fall väldigt längesen…

Imorgon är det praktik igen, jag har precis tvättat mina arbetskläder, så som man inte får, alltså hemma. Men vem vill tvätta dom i samma maskin som de äldres kläder där det finns både det ena och det andra som fastnar i maskinen. Uärk.

Trevlig handledare har jag fått med, så de fem veckor som är kvar kommer flyta på bra. Kommer faktiskt sakna skolan sen. Men får väl förhoppningsvis en massa jobb sen. :)

Tagit en dusch med eftersom man luktar så väldans gott när man varit ute och grillat. :P Innan jag duschade passade jag på att byta rent i sängen med, så det ska bli underbart att krypa ner sen.

 

Denna bjuder jag på.

P4170541

 

Vi gick upp för att få lite bättre utsikt och när jag vände mig om för att se var gubben var så snubblade jag, och sa “Ja, här kan man ju också sitta” :P

 

Ha det så gott så hörs vi när vi hörs.

lördag 16 april 2011

Igår var jag och hämtade mina glasögon hos Synoptik i Karlshamn. Så nu är jag en galsögonorm. :P Det är första gången jag har glasögon så det känns lite ovant än. Jag tog på mig dom direkt och åkte sen till Citygross för att handla lite läsk. Inne på citygross blev jag lite illamående och sådär, men misstänker att det berodde på glasögonen.

Jag och gubben åkte hem till mamma och pappa sen för att lägga på sommardäcken. Pappa hjälpte mig med det, men det lyckades bli något fel på fälgarna så vi kom knappt därifrån sen på kvällen. Men vi ska väl dit idag och kolla upp det.

Nu ska jag ha lite kaffe och smörgås.
Behöver städa idag med.

20110415433

onsdag 13 april 2011

Tydligen får man inte skriva vad som helst i sin blogg. Eller rättare sagt får man inte skriva om kommunstyrelsens ordförande i Sölvesborg i sin blogg, då blir det ett jävla liv…

Bäst är väl om man bara håller käften och flyter med i samhället och om man vill klaga så ska man göra det i sin ensamhet. Sitta vid köksbordet och vara bitter över en kopp kaffe, men gud nåde om man yttrar sig om vad man tycker om samhället och dess “problem”…

Men men, det har löst sig i alla fall, vi kommer få våra betyg nu… :D Det känns underbart eftersom jag kämpat som bara den för att få bra betyg…

 

Nu ska jag försöka vila upp mig så jag kan bli frisk och komma tillbaka till praktiken.

Vi började vår 6 långa praktik denna veckan, min första dag var igår, och sen igår kväll satte världens förkylning igång och jag var tvungen att sjukanmäla mig idag. Dom tyckte jag skulle vara hemma idag och imorgon och höra av mig imorgon om hur jag mådde, men imorgon eller på fredag bör jag vara frisk igen. Det hoppas jag verkligen, vill ju inte bli underkänd på denna sista praktiken…

måndag 4 april 2011

Var och handlade med gubben och mamma på Ekohallen, jag hittade nagelförstärkare från Sally Hansen. Så nu ska för hoppningsvis mina naglar sluta att dela sig och gå av så lätt… Annars är jag ganska nöjd med mina naglar, dom är inte tunna och mjuka utan ganska hårda, men de skivar sig och delar sig. Här är länk till just den jag köpte http://www.sallyhansen.com/products/nails/nail-care/maximum-growth.

maximum-nail-growth-2115

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)