Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

tisdag 23 augusti 2011

Eftersom vi inte har någon våg hemma så vägde jag mig när jag kom ner till Christer. Jag hade gått ner ytterligare 2 kg så nu är det totalt 4 kg...
Känns skönt! :D
Ganska bra faktiskt att inte ha någon våg hemma för då blir det inte att man väger sig hela tiden, och då får man inte heller panik när man inte gått ner eller om man gått upp ett kg... Jag menar, vikten ändrar ju på sig hela tiden beroende på om man har ätit eller om man druckit mycket...

Nej nu ska jag ta och städa toaletten, har ju redan städat resten åt lägenheten innan idag... :D

tisdag 16 augusti 2011

Det var en man som hade arbetat hela sitt liv, sparat alla sina pengar och var riktigt girig när det blev tal om HANS pengar.

Just innan han skulle dö sade han till sin hustru: - När jag dör vill jag att du tar alla mina pengar och lägger dem i kistan tillsammans med mig. Jag vill ta med mig mina pengar till livet efter detta. Och hans hustru lovade honom av hela sitt hjärta att när han dog, så skulle hon placera pengarna bredvid honom i kistan. Och så dog han...


Han låg där i kistan och hans hustru satt svartklädd med sin väninna sittande bredvid sig. När ceremonin var över, och just innan begravningsentreprenören skulle stänga kistan, sade hustrun: - Vänta, bara en stund!
Hon hade en låda med sig och den gick hon fram och lade i kistan. Begravningsentreprenören stängde kistan och rullade iväg den.


Hennes väninna sade: - Jag vet att du inte är dum men Du la väl inte alla pengarna där i kistan tillsammans med din man???
Den lojala hustrun svarade: - Hör nu, jag kan inte ta tillbaka mitt ord. Jag lovade honom att jag skulle lägga pengarna i kistan med honom.
Menar du verkligen att du lagt alla pengarna i kistan?!
Ja, det gjorde jag, svarade den lojala hustrun. Jag samlade ihop allt, satte in det på mitt konto och skrev ut en check åt honom. Om han kan lösa in den, så kan han spendera pengarna.

måndag 15 augusti 2011

Sen sist jag vägde mig (vilket är evigheter sen) har jag gått ner 2,1 kg. Jag hoppas på mer nu när vi har börjat geocacha. I över en vecka har vi hållt på, och då har vi varit ute varje dag och spatserat. Ibland mer ibland mindre.

Jag och mamma pratade idag om att gå med i viktväktarna, vi behöver båda gå ner i vikt och det är ju roligare att göra det tillsammans. Då kan man ju pusha varandra med.

söndag 14 augusti 2011

Igår var vi hos min moster i Gillesnäs. Där bjöds det på mat, vi fick kalops och smörstekta kantareller.

Vi passade även på att geocacha lite när vi ändå var där. Vi var där bildsköne Bengtsson hade sin koja. Läs mer om det här.

Totalt fick vi ihop 10 geocachar igår och nu ska jag och Christer ut en sväng och se om vi inte kan hitta några idag också.

Ingen höjdare att vara ute i skogen och vandra med värsta grymma mensvärken, men det gick. Vi gick nog upp mot 4 km igår. Är lite stolt över vår prestation faktiskt, med tanke på vår dåliga kondition.

Vi fick säkert tre liter kantareller med oss hem igår också som vi ska göra i ordning idag.. :D

tisdag 9 augusti 2011

oj vad tiden går snabbt, nu är det bara 8 dagar kvar sen ska jag ha semester. Känns rätt skönt faktiskt. Inte för att jag inte gillar att jobba, men för att jag inte varit ledig sommartid sen 2008.
Kanske blir att man hinner hälsa på Malin då med, vi har ju inte setts sen skolavslutningen den 27 maj…

BB skulle ha fem veckors semester men hade inte berättat det för de andra, så jag hoppas faktiskt att jag får jobba för henne den sista veckan. Vi behöver alla pengar vi kan få. Chefen kommer tillbaka på måndag (tror jag), ska jag då gå och fråga om de har löst det med BB:s semester eller ska jag invänta och se om de säger något?! Risken med det sistnämnda är att eftersom den andra vikarien bor i Olofström blir hon den som blir inringd, men risken med att jag frågar är ju att jag låter desperat…
Svårt sånt där… Men va fan, jag låter hellre desperat än att verka som om jag inte bryr mig…

Igår hade vi besiktning på huset vi hade tänk köpa. Vi har lagt bud och skrivit kontrakt, men på besiktningen visade det sig att det fanns två större vattenskador, så vi har nästan bestämt oss att häva köpet. Jag ringde till mäklaren idag men han hade lite förslag på hur vi kunde göra.

Funderar på att maila honom och boka en tid för ett möte så att vi kan diskutera vad han menar. Det är ju lättare att ta sånt mellan fyra ögon än över telefon.

söndag 7 augusti 2011

Gubbens pappa är på besök denna helgen. Han håller på med något som heter Geocaching och det har han lurat med oss på. Kan inte säga att det är tråkigt. Jag har redan hittat 15 stycken… :D

Nu ska vi ut i regnet och geocacha…

onsdag 3 augusti 2011

Elciggen som jag köpte användes idag på jobbet och jag kan bara säga att det gick bra. Rökte inte en enda cigg på jobbet. Slarvade lite när jag kom hem, men men, jag är supernöjd. Nu ska jag bara få tag i en spruta, eller en så kallad “ifyllnadsinjektor” :)

Inte annat än att jag känner mig lite stolt att jag kunde låta bli att röka :D

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)