Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

lördag 29 oktober 2011

Sitter på altanen hos mamma och pappa och spelar Kim Larsens Hvad gør vi nu lille du?! Testar spotify på mobilen. :)


Published with Blogger-droid v2.0
onsdag 19 oktober 2011
Jag är jätte nöjd med den nya telefonen. Detta inlägget kommer från just den... :-)

Det har blivit en del jobb denna månaden, imorgon jobbar jag i Hörvik 7:30-14:00 och ska även jobba på Lördag 15:45-21:30. Har räknat på det en del och jag kommer ha rätt till a-kassa om jag får 50 timmars jobb i november... Så håll tummarna på att det går vägen... :-)

Nu ska jag fortsätta kolla på body of proof... Kram och godnatt!
Published with Blogger-droid v1.7.4
onsdag 12 oktober 2011

Idag kommer troligtvis våra nya telefoner… :)

posten

Nu har jag varit på arbetsförmedlingen. Jag får inga pengar därifrån. Utan nu får jag helt enkelt hoppas att jag blir inringd så att det löser sig med ekonomin i alla fall… :(

lördag 8 oktober 2011

De kommer i mitten av nästa vecka.

Det blev Samsung Galaxy SII.. :D

Jag vill så gärna åka till Danmark igen och träffa alla mina släktingar. Det har inte blivit så mycket med det på väldigt lång tid eftersom det har varit en del, ja vad ska man säga, oenigheter… Svårt att förklara för någon annan, men det har i alla fall inte blivit av.

Nu såg jag att en som jag har på facebook hade lagt ut en bild på min underbara “farmor” och jag måste säga att jag saknar henne, hon börjar ju bli gammal så jag vill så gärna åka dit nu innan det är för sent. Se vill jag träffa min faster, och mina två farbröder med.

Jag vet att pappa har pratat med sin storebror om att vi var välkomna, så nu ska jag bara pusha lite på honom så att vi verkligen åker dit. Gubben verkar också tycka att det ska bli roligt även om han kanske inte kommer förstå språket… ;) Han har visserligen lärt sig en del, han kan faktiskt sjunga den danska vaggvisan som pappa sjöng för mig när jag var liten… :)

Namnlöst-2

fredag 7 oktober 2011

Vi ska skaffa oss nya mobiler nu. Abonnemanget håller på att gå ut och vi behöver nya mobiler. Min är det väl inga egentliga fel på men gubbens mobil vägrar ta emot laddning och ska han ha en ny så vill jag ju också ha det… ;)

Jag har kollat på en massa möjliga och omöjliga mobiltelefoner men har två nu som jag har svårt att välja mellan. Sony Ericsson har jag valt bort helt, likaså Iphone, Nokia har vi haft så länge nu att det känns som om det är dags för förändring, så för min del återstår det nu två modeller, det är Samsung Galaxy SII och HTC Sensation. Sen vet jag inte mer… Är helt lost där… Men jag tror det blir en Samsung trots allt… :)

Nästa vecka börjar det hända saker igen. Denna veckan har det varit väldigt lugnt…

På måndag ska jag på introduktion på hemtjänsten Lister, på tisdag ska jag på introduktion på hemtjänsten Olofström centrala, på onsdag ska jag till arbetsförmedlingen och på torsdag ska jag till Olofström igen och göra en introduktionsdag till.

Till helgen får vi väl försöka hälsa på Malin och ta en liten fika.. :)

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)