Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

tisdag 31 juli 2007
Då ska jag väl också göra så att jag varvar lite läsare till andras bloggar.

Surres blogg Här har vi min underbara jobbarkompis Surre! Helt underbar blogg om precis allt mellan himmel och jord! Underbara bilder!

Malins blogg Här är min söta väninna Malin! Tyvärr är det lite stilla där just nu men när det väl skrivs så är det väldigt kloka ord!

Emmys blogg En tjej som jag aldrig träffat men hon skriver fint och vi har haft mailkontakt.
Usch vad trött jag är på allt tjat om a-kassor just nu, kanske beror det på att jag jobbar med det.

Jag har dessutom så ont i min tand. Jag håller på att få min tredje visdomstand och den är på väg igenom tandköttet just nu. Har så ont att det är svårt att koncentrera sig. Är svårt att vara trevlig på telefon just då.
måndag 30 juli 2007



Chance You'll Live to 100: 55%

Chance You'll Live to 100: 55%
You've got a decent chance of living to 100, especially if you're still fairly young.You take pretty good care of yourself, but you could always do better.Get enough sleep and relax. Life isn't a race. The slower you go... the further you'll get.


Skulle jag ha penis skulle den heta...

Your Penis Name Is...

El Presidente


Your Kisses Are Medium-Hot

Your kisses are definitely sexy, but you're not about to make anyone gasp for air.
You take it slow and steady... and you ramp things up when you get the right signals.
Your kissing style is adaptable and adept. And people who kiss you love it!


Your Eyes Should Be Brown

Your eyes reflect: Depth and wisdom

What's hidden behind your eyes: A tender heart


Your Elf Name Is...

Holly Mince Meat
torsdag 12 juli 2007
Nu har vi en kattkompis till Sally som heter Zlatan! Han är en riktig buse han också, vill inte kela riktigt än men för hoppningsvis så kommer det. Skorpan försöker så gott hon kan att kela med honom.

Om några dagar så kommer det en till kattkompis hit, jag vet inte riktigt om det är en tjej eller kille, men om det är en kille ska han antingen heta Mahmud, eller Mohammed! Alla tycker säkert att det är konstigt namn på en katt men pappan till honom vi ska hämta heter Ahmed! Så då blir det inte så konstigt. Men om det är en tjej så har jag lite idétorka på namn. Jag letade upp ett namn som faktiskt är fint, Isis, en egyptisk gudinna, men det namnet gillade inte gubben.
Nu har jag inte skrivit på ett tag och jag ber om ursäkt för er som läser min blogg.
Men idag måste jag bara skriva av mig lite.

Idag har jag haft en rutten dag på jobbet, jag sålde bara en mobil idag och det känns hemskt att veta att vi kanske förlorar projektet. Även om jag vet att jag gjorde vad jag kunde så känns det skit. Man får hela tiden höra ifrån chefen att vi måste bli bättre, men när man då ger dem feeback på vad de måste göra bättre för oss så slår de dövörat till. Då orkar inte heller jag bry mig. Kanske inte så konstigt att det blir så.
Men jag kan juse det lite positivt, bara två dagar till på jobbet sen är det två veckors semester som väntar. Ska bli jätteroligt, jag och gubben tar bilen till hans pappa där vi ska vara i två veckor, sedan följer hans lillebror ner med oss den tredje veckan. Vi ska visserligen jobba den veckan men inte heltid och inte alla dagarna. Sen veckan efter det så kommer gubbens storebror ner och hälsar på och när han kör hem så tar han lillebroren med sig. Väl planerat.

Idag har jag känt mig helt otillräcklig. Det är så mycket som ska göras innan vi ska åka iväg och tiden bara rinner iväg. Jag tror inte att jag hinner med allt. Det gör att jag får smått panik, och det går ut över alla andra i min omgivning. Jag vet att det är fel men det är inte så att jag gör det med flit.

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)