Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

måndag 21 april 2008
Ja det måste väl alla hålla med om, men jag ska i alla fall strax sticka ut och diska. Ska bara spela en omgång hjärter först.

Mamma kommer nog få stanna några dagar till på sjukhuset.

Fick en person avstängd på tradera igår. Jag tror han försökte blåsa alla på massa pengar, så tradera bestämde sig för att stänga av honom!

Ha det nu så bra alla!

Grattis på födelsedagen min pottsork! Ett kvarts sekel gammal lilla gumman, inte illa, snart väntar ålderdomshemmet *s*
söndag 20 april 2008
Var på akuten igår med mamma. Hon mådde inget vidare. Hon hade antagligen fått en blodpropp i benet som vandrat upp i lungorna och där hade det blivit en lunginfarkt. Så nu ligger hon kvar på lassarettet så vi får åka dit och hälsa på idag. Jag ska köpa med mig lite tidningar och ta med hennes glasögon så hon kan se teven från sängen.

Jag måste ha en ny dator, denna är lite seg och dessutom är tangenterna väldigt sega. Om det saknas E ibland så är det för att den tangenten är helt störd.
fredag 18 april 2008
Mamma skickade en länk till mig, det är en dam som har en ursöt vovve. Han ser ut precis som Skorpan. Kolla gärna här. Har kommenterat ett av hennes inlägg för att höra om var hon har köpt sin vovve, dt kan ju vara så att de är släkt eller kanske till och med syskon. Så nu får vi se om hon svarar. Hade varit kul.

torsdag 17 april 2008
Nu har jag kollat om det finns några jobb, visst finns det jobb men nästan alla är deltidsjobb och vem fan vågar ta ett deltidsjobb nu med dessa äckliga regler den här regeringen kokat ihop. Jag längtar tills nästa val. Vill ha en annan regering.
Kollade på endel jobb som personlig assistent, finns nästan inget sånt utan att det är deltid. Hur ska det gå för dem som söker assistenter men som bara får en massa gamla tanter som gör det för lite extra pengar?

Har köpt en ny kaffebryggare idag. Fick den i present av gubben. =) Den har timer och allt möjligt. Så gott kaffe blir det.
Lite extra pengar vid löning gör ju ingenting. Gubben får lite från jobbet, sen får vi båda a-kassa plus det för skylten. Dt passar ju bra nu när vi måste betala skatten på ful-bilen. Nu kanske vi till och med kan ta och fixa i ordning fin-bilen. Måste ju köpa däck till båda bilarna. Ska höra med pappa om han vill hjälpa oss att få den att rulla. Får höra med den där nissen han kände som säljer billiga däck.

Konstiga människor det finns. Som säger en sak och gör en annan.

Imorgon måste gubben och lillebror in till af. Inte roligt att vara där men måste man så måste man. Jag ska ta och leta lite jobb nu för det där jävla stället som jag tydligen är anställd på vill ju inte ha mig så jag får leta upp nåt annat.
måndag 14 april 2008
Jag vill så gärna sälja skylten nu. Hoppas att det går bra. Nu när man ska betala skatten på bilen och inte får så mycket pngar eftersom de på jobbet inte vill ha oss.

Ska snart köra till Ysane och köpa ett paket cigg men först ska jag ta mej en kopp kaffe.

Nu när vi har varit hemma endel har jag börjat kolla på våra bästa år och jag är helt fast, jag kollade endel på det för länge sen, men sen hade man inte tid. Jag kan inte fatta att Marlena är seriemördaren, det är nåt som inte stämmer.
söndag 13 april 2008
Idag ska jag diska. Inte roligt alls, men sen blir det pyttipanna med stekta ägg och rödbetor. Inte min favorit egentligen men jag har lärt mig att tycka om det mer och mer. Ska nog ta mig en kopp kaffe och sen spela lite på king innan jag börjar på andra halvan av disken.
Det finns många unga duktiga tjejer och killar. Avundsjuk? Jag? Nejdå! *harklar mig lite och tittar snett upp i taket* Klart som fan att man är avundsjuk. Jag vill också vara duktig.







lördag 5 april 2008
Woohoo!!

me singing No One by Alicia Keys Nick Pitera


Me Singing A Whole New World Disney's Aladdin Nick Pitera


Me singing Bleeding Love by Leona Lewis Nick Pitera acoustic


Part Of Your World - Nick Pitera



Helt sjukt att en man kan sjunga dessa toner. Inte ens jag kommer upp i vissa av tonerna, utan att det låter som en tupp med dunderförkylning!

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)