Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

torsdag 15 april 2010

Gubben berättade att han inte kunde köra från jobbet idag eftersom det var stopp på E22:an utanför Sweden Rock  på grund av en kollision av två bilar. Bilarna hade troligen distraherats av att ett hus stod i stora lågor. Jag läste på BLT och Sydöstran och jag och gubben kom fram till att vi visste vilket hus det var och vilka som bor i det. Fy vad hemskt det måste vara att helt plötsligt vara utan bostad. Men hemförsäkring täcker väl såna saker, men visst är det hemskt ändå, man har ju ofta saker som man aldrig får tillbaka. Som tur väl var varken kvinnan eller mannen hemma och kvinnan hade hunnit hem och tagit ut deras två hundar.

BLT - Seriekrock på E 22 och villabrand i Norje

Sydöstran - Tre till sjukhus efter seriekrock och villabrand

Jag håller på för fullt med den nya designen men jag blir inte riktigt nöjd så det dröjer lite till. Jag vill ju inte bara slänga ihop något utan att vara nöjd med det.

Nu har jag precis ätit frukost och druckit en kopp kaffe, en kopp till ska jag ta innan det bär av till praktiken. Pappa eller bror kommer och hämtar mig vid 13:30 eftersom jag börjar 14:00 idag. Gubben hämtar mig 21:30 när jag slutar. På fredag börjar jag kl 7:00 och slutar 15:00 sen är jag ledig lördag och söndag. Nästa vecka är jag ledig en dag, jag kommer inte ihåg om det är på onsdagen eller torsdagen, men jag tror det är torsdagen…

måndag 12 april 2010

Förlåt alla mina älskade bloggläsare. Jag har verkligen inte orkat ta tag i bloggandet på länge. Jag har haft praktik och varit dödstrött om dagar och kvällar. Nu är det bara två veckor kvar på praktiken.

Idag städar jag här hemma, fast jag har nog tagit alldeles för många pauser i städandet. Jag orkar helt enkelt inte, men det springer ju inte ifrån mig…

Vill ni ha lite roligt ska ni besöka denna sidan… St Andrews Facetransformer

fredag 2 april 2010

Hur kommer det sig att en tjej med helt vriden verklighetsuppfattning är Sveriges mest omtalade bloggerska? Jag var inne och kikade i bloggen och jag blev bara irriterad över hur hon uttrycker sig. Om man ska uttala sig om hur andra människor ser ut så kanske man först ska ta sig en titt i spegeln. Jag brukar aldrig påpeka hur andra människor ser ut, men hon är fan ingen skönhet själv. Stava kunde hon inte heller, om man nu ska skriva Sveriges mest lästa blogg, är det inte bra om man då kan stava?
Om man läser de kommentarer hon har fått så är de mesta emot henne och hennes sätt, men eftersom de fortsätter att kommentera och läsa bloggen så kommer hon ju fortsätta tro att hon är Sveriges “drottning”. Om hon inte hade sin blogg vad skulle hon vara då? En vanlig tjej med äckligt mycket botox (eller vad man använder nu för tiden) i läpparna, alldeles för stora bröst och sönderfärgat hår. Så ge fan i bloggen så ska ni snart se att ingen kommer ihåg vem hon var.

Lite negativ idag?

Jag gav fan i att köpa något pynt till påskriset, för jag insåg att det kommer bara få stå i ett par minuter innan Plutt river ner det. Han är ju inte riktigt klok den där katten.

torsdag 1 april 2010

Jag håller på med en ny design så jag behöver inte fler kommentarer om hur illa det ser ut nu, det tar lite tid att göra en ny design.

Lyssnar på spotify, Eric Saade! :D

Imorse vaknade jag 05:40 och var tvungen att springa på toa, diarré och illamående, efter 20 minuter var det samma visa igen. Så det var bara att ringa praktikplatsen, jag vill ju inte dra dit nån sjukdom.

Det blev bättre under förmiddagen, och nu har jag ju påskledigt så jag har tid att “kurera” mig. Det är ju lite svårt att kurera sig om man inte är sjuk, men man kan ju i alla fall se så det inte är nåt.

Imorgon blir det nog lite inhandling, det ekar i både kyl och skafferi.
Om jag mår bättre på lördag så blir det att åka till moster på påskmiddag! Annars ska vi inte ha något påskfirande, utan jag och gubben ska äta lite sill och ägg här hemma. Jag ska försöka få tag i lite påskpynt att hänga i ris, för jag ska ut i skogen och hämta lite björkris! :) Vi äger ju inte en enda påsk-dekoration.

Nu ska jag dricka mitt kaffe!

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)