Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

torsdag 7 januari 2010

Jag hade inget nyårslöfte i år, har faktiskt inte haft det nån gång tror jag. Men mitt nyårslöfte måste nog ändå vara att jag ska bli bättre på att blogga. Det kanske inte blir den mest intressanta blogg, för det blir mest vardagligt tjafs om skola, jobb, hemmet och sånt. Jag ska försöka ordna nåt program till telefonen så att man kan blogga med den, då är det ju smidigt och då blir det lättare att blogga varje dag. För min dator har börjat jävlas igen. Jag är så trött på skiten, får väl ta och ominstallera den.

Just nu har vi fyra katter här hemma, men två av dom ska vi ta bort. Jag kan bara inte bestämma vilken av småttingarna som vi ska behålla. Den minsta som kallas “Mao” är inte alls kelsugen, och eftersom jag vill ha en kelgris till katt så är det inte henne vi ska behålla i alla fall. Sen har vi Pricken och Plutten, det är där det svåra beslutet ligger. Pricken är en tjej och en riktig kelgris som gärna ligger på mig i soffan, eller mellan mig och gubben, hela tiden. Plutten är också en kelgris men han har sina stunder då han inte alls vill vara med oss utan sitter i hallen och bara tittar på oss.

Det blir inget lätt val men jag tror nog att vi kommer fram till något.

Idag håller jag på att diska lite och städa i köket, det blir mycket stök med så många katter, och lilla Skorpan som också kan stöka ner.

På måndag börjar som sagt skolan. Jag ska hämta Malin för hon kunde inte ta sig till stan själv.

1 kommentar:

Malin sa...

Malin är ytterst tacksam för att bli upp plockad :D
eftersom hon inte får fram kamelen ur förrådet ;)

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)