Besökare

Bloggen har beökare online

Bloggen har unika besökare

Denna månaden har bloggen haft besökare

Denna veckan har bloggen haft besökare

Vi som bor här hemma!

Jag - Bloggerska här på denna sidan

Gubben - Bloggare på dalahavens.se

Hunden Skorpan - En tjock & trött livsnjutare

Katten Sally - En sur & tvär kärring

Katten Plutt - En kelen mammagris

Sweden Rock Festival

klart.se

måndag 8 december 2008

Nu ligger Zlatan ute i köket som vanligt. Idag har vi varit hos veterinären med honom. Han hade tydligen blåskatarr och fick en penicillin-spruta hos veterinären och så fick vi tjugo tabletter med oss som han ska äta
i tio dagar, en på morgonen och en på kvällen. Så när vi var och handlade så köpte vi lite leverpastej så vi kan få i honom tabletterna. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta bara eftersom vi har två katter och det är väl inte så bra om Sally får i sig tabletterna. Jag tror jag får låsa in mig och Zlatan på toaletten så att han får äta sin leverpastej ifred. Sally är ju också väldigt förtjust i leverpastej, tro det eller ej. ;) Veterinären sa att Zlatan skulle må bättre redan imorgon. Vilken tur att han inte hade urinsten.

Imorgon gäller det för lillebror. Håll alla tummar och tår ni har för att han klarar uppskrivningen. Jag har inte skrivit innan om hans försök till att ta körkort eftersom vi höll det hemligt för mamma, men lillebror är ju lite trög ibland så han försa sig. Den 27:e november hade lillebror inbokat både uppskrivning och uppkörning men missade uppskrivningen med ett ynka poäng. Uppkörningen klarade han galant. Så imorgon gäller det verkligen. Vi ska vara i Karlskrona klockan 9:00 ungefär, så det är snart dags att gå till sängs nu. Ska nog bara spela en runda Ludotärning eller en runda Casino.

Jag älskar vår granne Ingalill. När vi kom hem och hade ätit så gick jag ner till tvättstugan eftersom jag kom på att jag ju hade börjat tvätta innan vi åkte iväg med Zlatan. Då hade Ingalill tvättat de högarna som jag sorterat upp. Är hon inte underbar. Jag slängde i våra jackor i tvättmaskinen eftersom Zlatan kissade på sig hos veterinären.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken underbar granne!!
Dagens ros i tidningen kanske...

Etiketter

2006 (11) 2007 (126) 2008 (103) 2009 (154) 2010 (152) 2011 (67) arbetsförmedlingen (21) Bergslagen (9) Blekinge (222) dalahavens (6) Födelsedag (20) gubben (8) hemma (225) hund (6) jul (13) julpynt (12) kaffe (20) katt (8) mamma (17) mat (12) mjällby (4) musik (7) norje (14) skola (41) Skorpan (15) Städning (21) sweden rock (10) sweden rock festival (6) sweden rock shop (9) sölvesborg (225) tvätt (22) tävling (24) valjeviken (15) vardag (230)